Bezoekadres:

Dorpstraat 101-103
5575 AE Luyksgestel

Telefoon:

+31 (0)497 54 13 90

E-mail:

info@adborrenbergs.nl

Website:

https://adborrenbergs.nl/

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Zakelijke dienstverlening in bouw, renovatie en particulieren

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja, behalve op kantoren 1e etage

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Met Borrenbergs Projectinrichting kom je nog eens ergens

Borrenbergs Projectinrichting is specialist op het gebied van vloeren, wandbekleding en raamdecoratie. We zijn een echt familiebedrijf met een diversiteit aan gemotiveerde medewerkers. Ons team bestaat uit een gemêleerd gezelschap van zo’n 50 vakmensen waaronder stoffeerders, montagemedewerkers, projectmanagers, planning en binnendienst medewerkers.

We doen dingen liever samen dan alleen, zoals een echte familie dat betaamt. Tussen de middag dekken we de tafel voor een gezamenlijke lunch en op vrijdag sluiten we de week af met een borrel. Daar passeren diverse projecten de revue. Want zeg nou zelf, als je bij Borrenbergs projecten inricht, dán kom je nog eens ergens!

Bijzondere plekken waar wij het verschil maakten;

 • Rijksmonument De Ploeg, Bergeijk
  Voor de mensen met een historisch hart is Rijksmonument De Ploeg een herkenbaar pand. Als nieuwe bedrijfslocatie moest de fabriek die ooit diende als weverij het unieke karakter behouden en voorzien worden van smaakvolle aankleding. Daar lag de uitdaging. We legden een linoleum vloer, ‘zo een die vroeger ook in de weverij lag’, met als blikvangers geprinte vloerkleden en panelen bekleed met akoestische meubelstof. De Ploeg is een parel geworden waar Bergeijk mee kan pronken, en wij natuurlijk ook.
 • Museum Nestlé, Zwitserland
  Een project ver van huis met als uitdaging een goede planning en strakke deadlines. We vertrokken twee keer een week naar Zwitserland en legden een marmoleum vloer in ‘De Family Experience Nest’ waar bezoekers een kijkje konden nemen achter de schermen van het bedrijf Nestlé. In de Kidszone legden we een speciaal geprint vinyl. Het resultaat is spectaculair, daar zijn we trots op!
 • Operatiekamers AMC, Amsterdam
  Onze specialisatie? Het aanleggen van vloeren in operatiekamers. Hygiëne staat voorop en daarom is een hoogwaardige afwerking zo belangrijk. De hoeken van wanden zijn rond doorlopend zodat bacteriën geen kans maken. En om te zorgen dat artsen niet elektrostatisch geladen zijn tijdens een operatie, zijn geleidende vloeren gelegd. Dat vakmanschap hebben wij als stoffeerders perfect in de vingers.
 • PSV Kickoffices, Eindhoven
  Als huisstoffeerder van PSV komen we regelmatig bij de voetbalclub. De kickoffices zijn kantoorunits in het PSV Stadion, ze worden verhuurd aan externen. Wij verzorgden de vloer- en wandbekleding in verschillende combinaties, stijlen en patronen. Met als doel bezoekers inspireren en ze letterlijk een ‘kick’ geven.

Kom zéker naar onze Open Bedrijven Dag! Je zult je verbazen over alles wat we doen en kunnen. Vooral voor vakmensen interessant, want naast een kop koffie met gezellige collega’s, hebben we diverse uitdagende vacatures waar we je graag meer over vertellen.

Wat u belangrijk vindt, vinden wij nóg belangrijker

Marketing

Esther is marketingmedewerker bij Werken in de Kempen.