AliusEnergy

Bezoekadres:

Meerheide 101
5521 DX  Eersel

Telefoon:

0497-555362

E-mail:

info@aliusenergy.nl

Website:

aliusenergy.nl

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Duurzame Energie

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Nee

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Nee

Locatie:

AliusEnergy

Waar halen ze de energie vandaan? 5 krachtbronnen:

1. Groeien met z’n allen

Stan Bergmans, verkoop: “AliusEnergy is een snelgroeiende club die de wereld voorziet van duurzame energie. Dat doen we op onze eigen manier, door gebruik te maken van ieders kwaliteiten. Toen ik hier 5 jaar geleden begon, waren we met 8 mensen. Inmiddels zijn we al met 40 collega’s en groeien we nog steeds gezond door. Dat vind ik dus gaaf. Dat we deze groei met z’n allen voor elkaar hebben gekregen. En we zijn nog lang niet klaar.

2. Geweldig concept

Wil van der Meijden werkte in loondienst toen hij vader werd en besloot dat de toekomst voor zijn kinderen best wat groener kon. Hij startte voor zichzelf met een idealistisch doel en een praktische toepassing: zonnepanelen.Met een gedreven team creëerde hij vernieuwende producten om duurzaam energie op te wekken.  Stan: ‘Onze focus ligt op duurzaamheid en innovatie. In 2050 moet heel Nederland van het gas af en daar hebben we een geweldig concept voor. Dat moet continu verbeterd en verkocht worden. Dat is een uitdaging die nooit ophoudt.’

3. Van idee tot installatie

We verkopen hier duurzame systemen, zoals zonnepanelen en warmtewisselaars, en daarnaast alles wat er bij komt kijken om een kwalitatief goed werkend systeem te krijgen. Sommige van deze producten ontwikkelen we zelf. Dat kunnen we goed omdat we dicht op de markt zitten. We luisteren naar de klant en gebruiken zijn input om ons product te verbeteren. Dat maakt het proces heel dynamisch; van idee tot product, tot de installatie op het dak.

Normale groothandels schuiven dozen. Wij voegen waarde toe aan de hele keten; adviseren, service verlenen, kennis delen, trainingen geven. Dat versterkt ons concept en het maakt ons een betrouwbare partner die staat voor kwaliteit.

4. Vrijheid en vertrouwen

Ons bedrijf is dynamisch, in ontwikkeling. Ik bepaal zelf hoe mijn dag eruit ziet en wat prioriteit heeft. Dat geldt ook voor mijn collega’s. We hebben geen managers, alles is hier vlak. AliusEnergy geeft je de vrijheid en het vertrouwen om mee te denken en te praten. Om te doen wat jij denkt dat nodig is. Door deze SEMCO methode (zoek op!) voelen mensen zich betrokken en verantwoordelijk voor het bedrijf, heel positief.We werken in projectteams met collega’s van verschillende afdelingen. We nemen samen besluiten en zijn echt aan het ondernemen met elkaar. Zonder de risico’s maar mét de uitdaging, het plezier en, ook leuk, een winstuitkering aan het eind van het jaar als we samen succesvol zijn.

5. Kanjers van collega’s

Onze kracht ligt bij ons team. Wij houden van mensen die ergens voor staan. Hier is je persoonlijkheid belangrijker dan je CV en als we bij AliusEnergy in je geloven, zijn we bereid om in je te investeren. We hebben onderbroekenlol maar we stropen ook de mouwen op als er gewerkt moet worden. Als je kansen ziet, krijg je de ruimte om ze te benutten. Dat is toch gaaf?

Dat geldt ook voor je carrière. Zie jij kansen om het team van AliusEnergy te versterken? Check onze vacatures op werkenindekempen.nl of kom gezellig een kop koffie drinken op 12 januari. Gedreven kanjers kunnen hun energie hier wel kwijt.

AliusEnergy een technische groothandel en kenniscentrum op het gebied van duurzame energie. Wij leveren niet alleen energiezuinige en duurzame installaties maar delen ook onze specialistische kennis. AliusEnergy investeert in een groene toekomst.

Marketing

Esther is marketingmedewerker bij Werken in de Kempen.