Bezoekadres:

Metaalweg 8
5527 AK Hapert

Telefoon:

+31 (0)497 361 111

E-mail:

hrm@apex-europe.com

Website:

https://www.apex-europe.com

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Nee, Presentaties

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja, beperkt

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Apex – waar techniek en vakmanschap elkaar ontmoeten

Apex is een dynamisch & professioneel familiebedrijf met vijf productielocaties op vier verschillende continenten en een verkoopnetwerk in meer dan 80 landen. Onze klanten vinden ons een trendsetter in de grafische industrie, waarbij innovatie, kwaliteit en service de kernwoorden zijn. Techniek en vakmanschap gaan hier hand in hand.

Een unieke bewerking in rasterwalsen

Op veel plaatsen vind je verpakkingen, zakjes chips, flessen bier, verjaardagskaarten, dozen, magazines etc. Al deze producten worden bij een drukkerij voorzien van de juiste kleurof glanslaag. Maar heb je je ooit afgevraagd hoe er wordt gezorgd voor de juiste kleuroverdracht bij deze drukkerij? Hoe komt het dat elk zakje Lays chips bolognaise de juiste kleur groen heeft? Hoe krijg je een mooi glanslaagje op een verjaardagskaart?
De juiste kleuroverdracht wordt gerealiseerd door middel van een rasterwals. En deze rasterwals wordt met de hand op maat geproduceerd bij Apex. In Nederland is Apex de enige die dit product vervaardigt met een wereldwijd patent op een unieke bewerking.

“Kwaliteit leidt tot succes”

Tevreden werknemers blijven langer en dat is ons motto

Onze medewerkers zijn de belangrijkste voorwaarde voor succes. Er bestaat geen school waar je de techniek kan leren om een rasterwals te produceren, dus alle kennis wordt overgebracht door middel van ervaring. De mensen die bij ons werken verschillen van jong tot oud. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich prettig voelen in hun werkomgeving.

“Tevreden werknemers zijn productiever”