Bezoekadres:

Locht 100
5504 RP Veldhoven

Telefoon:

+31 (0)40 205 44 72

E-mail:

Communicatie@baetsen.com

Website:

https://www.baetsen.com

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Transport & Logistiek

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Nee

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Baetsen gaat verder!

Het begin

De ondernemersgeest is al vroeg aanwezig bij de boerenzoon uit Zeelst. Naast het harde werken op de boerderij van zijn ouders, vindt Thieu nog tijd om een eigen ‘transportbedrijfje’ te starten. In 1960 begint hij op 21-jarige leeftijd als zelfstandige kolenboer. Hij vervoert ook -dan nog met paard en wagen- zand en klinkers voor de aanleg van plantsoenen in Eindhoven.

‘Beginnen met je eigen bedrijf is niet makkelijk, maar ophouden is moeilijker’. Met deze uitspraak heeft Thieu Baetsen in 2004 zijn organisatie ‘overgedragen’ aan zijn dochters Helma en Nancy. Daarbij is zijn schoonzoon, Hans van Roosmalen, als Algemeen Directeur aangesteld.

Duurzaamheid

‘Duurzaamheid is niet meer weg te denken in deze tijd’

Er is geen ontkomen aan dat we duurzaam en steeds duurzamer gaan opereren. Consumenten en bedrijven gaan steeds meer hun keuzes baseren op hoe een onderneming maatschappelijk verantwoord onderneemt. Deze trend sluit naadloos aan op onze duurzaamheidsfilosofie die zijn oorsprong al heeft in 1960. Onze oprichter Thieu Baetsen vond toen al dat de onderneming iets terug moest doen voor de samenleving waarin ze actief is.

Ze zijn er klaar voor

‘Een terugblik op de afgelopen jaren hoeft niet lang te duren’, zoals Thieu heeft aangegeven. Kijken naar de toekomst is het belangrijkste. Hij heeft in de loop der jaren een trouw, enthousiast en deskundig team om zich heen verzameld. Thieu geeft met trots nog aan:

‘mijn team heeft altijd achter mij gestaan, nu sta ik achter mijn team. Ze zijn er klaar voor en daar ben ik trots op’.

Motto ‘Baetsen gaat verder!’

Dat is ons motto, daar staan we voor! Baetsen gaat verder waar anderen ophouden. Verder in persoonlijke, zorgvuldige dienstverlening en maatwerk voor u. Verder in duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Verder in samenwerking met onze partners. En verder in ontwikkeling van onze medewerkers en ons technologisch vermogen. Wij gaan verder om u verder te helpen!