Bezoekadres:

Loo 22
5571 KR Bergeijk

Telefoon:

+31 (0)497 572 085

E-mail:

info@baxtotaalrecreatie.nl

Website:

https://www.kampeertenten.nl

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Detailhandel

Leuk voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Bax Totaalrecreatie in Bergeijk is sinds jaar en dag een begrip onder kampeerders. In 1969 zijn we begonnen met de productie van tenten en voortenten en in 2019, het jaar waarin het 50-jarig jubileum wordt, is de showroom gegroeid tot ruim 25.000 m2 en zijn wij één van de grootste kampeerzaken van Nederland!

Bax Totaalrecreatie specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van verschillende soorten tenten en is daarmee één van de weinigen die dit volledig in eigen beheer doen. Met een voortent of kampeertent van Bax haal je een 100% Nederlands kwaliteitsproduct in huis en dat zie je terug in de afwerking!

Open Bedrijven Dag

12 januari geeft Bax Totaalrecreatie bezoekers van de Open Bedrijven Dag de kans een kijkje te nemen op de verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Zo krijgen geïnteresseerden een indruk van wat er allemaal komt kijken bij de productie en ontwikkeling van voortenten en kampeertenten.

Confectie & Assemblage

Confectioneren van tenten is waar het uiteindelijk allemaal om draait, vandaar dat een groot deel van ons tenten atelier vol staat met naaimachines.
Maar voordat met de confectie kan worden gestart, zullen de tentdoeken eerst gesneden moeten worden. Dit gebeurt op zogenaamde Gerber Cutters; gemotoriseerde snijtafels die tot op de haar nauwkeurig opereren.
Ook de afdeling die verantwoordelijk is voor onze aluminium tentframes, speelt een belangrijke rol. Ook hier staat de afwerking en oog voor detail hoog in het vaandel.

Kom jij ook?

Tijdens de Open Bedrijven Dag zullen meerdere afdelingen binnen ons bedrijf aan bod komen en is er uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen. We hopen ook jou te mogen verwelkomen.