Bezoekadres:

Bokkerijder 10
5571 MX Bergeijk

Telefoon:

+31 (0)497 58 10 08

E-mail:

info@berma.nl

Website:

http://www.berma.nl/

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

STERK STAALTJE BERMA

Berma is de allround specialist in plaatwerk en licht constructiewerk. Klanten uit de Kempen kunnen met al hun metalen producten en vraagstukken op dit gebied bij ons terecht. Maar ook ver buiten de Kempen weten ze ons goed te vinden. We hebben een breed netwerk opgebouwd in de Benelux en Duitsland. Dankzij flexibiliteit, een gedegen advies en een stukje ontzorgen kloppen onze klanten keer op keer bij ons aan voor de meest uiteenlopende projecten.

RIDERS READY, WATCH THE GATE!

Behalve als leverancier van plaatwerk is Berma, onder de naam Pro Gate, een bekende naam in de BMX-wereld. Er bestaat wereldwijd maar één UCI-gecertificeerd startsysteem voor de BMX-sport. En dat komt uit… juist Bergeijk!

EEN WERKDAG BIJ BERMA IS NOOIT SAAI

Bij Berma beschikken we over een uitgebreid modern machinepark. We hebben alles in huis om alle bewerkingen zelf uit te voeren: ponsen, lasersnijden, kanten/ zetten, lassen, inserten, knippen, walsen, zagen, slijpen, noem maar op. Een werkdag bij Berma is nooit saai. We vinden het belangrijk dat onze collega’s regelmatig uitgedaagd worden en aan uiteenlopende projecten werken. Kleine series en een grote diversiteit aan producten staan garant voor een afwisselende werkdag.

VAKMENSEN VINDEN IS EEN VAK APART

We zijn continu op zoek naar echte vakmensen. Mensen met ijzer in hun bloed. Maar ook starters op de arbeidsmarkt zijn bij ons van harte welkom. Het leuke is dat je bij ons alles kunt leren op het gebied van metaalbewerking, juist omdat we alles zelf doen. Laat jij graag zien dat je het in je hebt? Dan geven wij jou de kans om door te groeien tot een echte metaaltopper. Bij ons krijg je naast prima arbeidsvoorwaarden, veel vrijheid en regelmatig leuke uitjes met je collega’s, ook een vaste baangarantie, vaak al na het eerste tijdelijke contract. Naast vaklui en starters hebben we ook ruimte voor stageplaatsen en BBL-leerlingen. We zijn een gecertificeerd leerbedrijf omdat we het belangrijk vinden om ook de jeugd enthousiast te krijgen voor ons mooie vak.

TOT 12 JANUARI BIJ BERMA!

Zin om eens bij ons binnen te kijken? Leuk, je bent van harte welkom! We zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Geniet van een hapje en drankje terwijl wij je alle bewerkingen laten zien die Berma uitvoert. Voor de kids hebben we leuke activiteiten, zodat je ongestoord kunt rondneuzen. Alles gezien? Dan krijg je van ons een leuk presentje mee naar huis.

Zien we je 12 januari bij Berma? Ben je nu al geïnteresseerd en kan je niet wachten tot 12 januari?
Neem dan contact op met Jan Schippers via jan@berma.nl