Bezoekadres:

Dorpsplein 5
5561 AV Riethoven

Telefoon:

+31 (0)40 207 18 10

E-mail:

info@debeijeradvies.nl

Website:

http://www.debeijeradvies.nl

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Zakelijke dienstverlening in bouw, renovatie en particulieren

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Adviesbureau De Beijer: De verbinding tussen ontwerper en bouwer.

Voor wie op zoek is naar een mooie carrièrekans in de bouwwereld moet 12 januari bouw- technisch adviesbureau J.A. de Beijer BV in Riethoven eens binnenlopen. Bij het hechte familiebedrijf staan de deuren open, ook voor mensen die niet de juiste papieren hebben. Op deze werkplek kom je terecht in een klein team dat alles tot in detail tekent en berekent.

Degelijk en betrouwbaar

Zoals een fundering hoort te zijn, zo voelt het bedrijf voor zijn werknemers. Adviesbureau De Beijer bestaat al sinds 1970, inmiddels is Harry de Beijer de tweede generatie aan het roer. Met een team van zo’n tien medewerkers wordt al het werk verzet. Collega’s weten wat ze aan elkaar hebben, samen gaan ze ervoor. Dus geen oeverloze praatjes maar juist aanpakken met z’n allen.

“Tekenaars en constructeurs werken samen en de leeftijden binnen het team zijn gevarieerd: van twintig tot zestigplus”

Kwaliteit

Constructieve veiligheid gaat boven alles, bij Adviesbureau De Beijer worden geen concessies gedaan aan kwaliteit. Dat geldt ook voor het personeel. Zij zijn allemaal professionals die streven naar het beste en dat verlangen ze ook van elkaar. Tekenaars en constructeurs werken samen en de leeftijden binnen het team zijn gevarieerd: van twintig tot zestigplus. Iedereen geeft elkaar oprecht feedback en leert van elkaar. Dat zorgt voor een prettige sfeer en eigen verantwoordelijkheid. Dat komt kwaliteit in het werk én op de werkvloer ten goede.

Rendement

Wat levert een baan bij Adviesbureau De Beijer op? Naast een goed salaris en opleidingsmogelijkheden kent het bedrijf een erg goede pensioenregeling. Ook de afwisseling in het werk is uniek. Waar je bij grote bedrijven vaak wekenlang aan dezelfde projecten werkt, heb je bij De Beijer juist heel veel variatie. Je ontwerpt en modelleert constructies van allerhande materialen en type gebouwen. Verder is er bij diverse gelegenheden een uitje met een borrel waar je bouwtechnisch wat van opsteekt en ook collega’s beter leert kennen. En niet te vergeten houd je kantoor in het mooiste pand van Riethoven: het voormalige gemeentehuis.

Ontwikkeling

De bouwwereld staat nooit stil, bouwmethodes veranderen net als technieken van tekenen en berekenen. Adviesbureau De Beijer vindt het belangrijk dat werknemers zich blijven ontwikkelen in dat wat zij graag willen. Maar ook als je weinig ervaring hebt als tekenaar of constructeur, maar wél affiniteit hebt met de bouw, biedt dit bedrijf mooie kansen. Neem de vacature van constructief tekenaar/modelleur: het tekenprogramma Tekla Structures is een vereiste maar heb je daar geen ervaring mee, dan bieden ze je de kans om het te leren.

 

Wat doet Adviesbureau De Beijer?

Adviesbureau De Beijer vormt de schakel tussen architect en aannemer en berekent of dat wat op papier is gezet ook werkelijk kan worden uitgevoerd. Ze richt zich op berekeningen, constructietekeningen en bouwkundig advies. Het familiebedrijf bestaat sinds 1970 en staat bekend om een prettige, persoonlijke werksfeer. Voor wie affiniteit heeft met de bouw en graag meer wil leren over constructies berekenen en tekenen, kan bij De Beijer Adviesbureau zeker een slag slaan. Tijdens de Open Bedrijvendag gaan de deuren open voor potentiële werkzoekenden maar ook voor iedereen die benieuwd is wat er precies gebeurt achter de deuren van het voormalige gemeentehuis.

“Geen oeverloze praatjes maar juist aanpakken met z’n allen.”