Bezoekadres:

Kempervennendreef 8
5563 VB Westerhoven

Telefoon:

+31 (0)40 208 32 35

E-mail:

werkenbijdekempervennen@groupepcvp.com

Website:

https://www.centerparcs.nl/

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Horeca & Recreatie

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Nee

Locatie:

DE KEMPERVENNEN, ECHT EVEN SAMEN

De Kempervennen is met 138 ha het grootste Centerparcs van Nederland. Op het park staan maar liefst 743 cottages van 21 verschillende typen. 600 Medewerkers maken het de gasten dag in dag uit naar de zin. Vakantievierders uit de hele wereld weten De Kempervennen te vinden.

Het park beschikt over maar liefst 6 horecagelegenheden, gerund door partner Albron. We bieden 98 gevarieerde activiteiten aan, voor jong en oud, actief en relaxed. We vinden het belangrijk dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Bij De Kempervennen ben je echt even samen!

Brabantse gastvrijheid met een brede glimlach

Bij De Kempervennen zijn we altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. We vinden motivatie belangrijker dan ervaring of achtergrond. Werken bij De Kempervennen voelt als thuiskomen, we streven naar een familiegevoel. Samen gaan we voor hetzelfde doel, de ultieme vakantiebeleving voor onze gasten. Met Brabantse gastvrijheid en altijd met een brede glimlach. We zetten graag dat stapje extra. Herken je jezelf hierin? Kom dan zeker kijken op 12 januari.

Werken op de mooiste locatie

Werken bij De Kempervennen houdt ook in dat je werkt op de mooiste locatie van Nederland. Je bent je hele werkdag omringd door de prachtige Brabantse natuur. Daarnaast bieden we een gedegen inwerkprogramma. Voor elke functie word je opgeleid en begeleid tot je klaar bent om als echte Kempervenner zelfstandig aan slag te gaan. Laat jij zien dat je het in je hebt? Dan bieden we je, vaak al na je eerste tijdelijke contract, een vaste aanstelling. Welkom bij De Kempervennen familie!

Goed geregeld

Werken bij De Kempervennen biedt naast een parttime werkweek die je flexibel in kunt delen over 7 dagen, ook een aantal leuke voordelen. Wat dacht je van korting op je verblijf in alle parken in Nederland, België en Duitsland, gratis zwemmen in het tropisch zwemparadijs met je familie, korting in shops en op activiteiten of een gympas waarmee je met flinke korting kunt fitnessen.

We bieden volop doorgroeimogelijkheden. Laat maar zien wat je in huis hebt, dan zorgen we er samen voor dat je uitgroeit tot een echte Kempervennen-topper! We horen graag jouw input. Ga het gesprek aan en vertel ons maar wat er volgens jou nog beter kan. Samen werken we er aan om De Kempervennen een nog mooier park te maken.

Werken bij de Kempervennen, voor ieder wat wils

Op een groot park als De Kempervennen hebben we plek voor toppers uit alle branches.

We hebben restaurants, een supermarkt, een activiteitencenter, een tropisch zwemparadijs, entertainment voor de kids, cafés, technische dienst, een kinderboerderij, cottages die onderhouden en schoongemaakt moeten worden, functies op de financiële afdeling, de planning, HR, sales en ga zo maar door.

Momenteel zijn we hard op zoek naar gemotiveerde collega’s. Zet jij de gast altijd op de eerste plek? Ben je gemotiveerd om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Werk je graag in een gezellig team dat er samen voor gaat? Heb je ambitie om door te groeien? Zoek je een flexibele baan die goed te combineren is met studie of kinderen? Kom dan zeker op 12 januari kijken bij De Kempervennen! Je bent van harte welkom.

12 januari, een dag uit het leven van een Kempervenner

12 januari openen we onze deuren voor iedereen die wel eens een kijkje wil nemen achter de schermen bij De Kempervennen. We verzorgen rondleidingen op onze verschillende afdelingen. Je kunt je melden bij de voorpoort en na mooie wandeling verwelkomen we je graag in onze Marketdome.  Hier kun je je aanmelden voor een of meerdere rondleidingen.

Enthousiast geworden? Neem dan meteen een kijkje op onze vacaturewand hier vind je al onze openstaande vacatures en stagemogelijkheden. Voor onze schoonmaak- en keukenfuncties of een horeca-bijbaan kun je zelfs meteen in gesprek.  Neem zeker je CV mee, want wie weet ga jij wel met een afspraak voor een van de andere functies de deur uit!

Tot 12 januari bij Center Parcs De Kempervennen, Kempervennendreef 8 in Westerhoven.