Bezoekadres:

Industrieweg 3
5531 AD Bladel

Telefoon:

+31 (0)497 38 17 95

E-mail:

info@dehoutwinkelbladel.nl

Website:

https://www.dehoutwinkelbladel.nl

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Detailhandel / Bouw

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Heb jij ook een hart van hout?   

Met plezier mooie dingen maken en klanten écht helpen, dat klinkt als de ideale baan. Bij De Houtwinkel in Bladel jagen ze dat doel na. Zij zijn ervan overtuigd dat wanneer je medewerkers met plezier laat werken, zij het beste uit zichzelf halen. De mensen met een echt hart van hout vertellen je erover, want wat maakt werken bij De Houtwinkel zo leuk?

Anton uit Bladel, directeur

Onze medewerkers doen hier wat ze graag willen, waar ze goed in zijn. We hebben op dit moment verschillende vacatures, zoals die van medewerker buitendienst en timmerman. In deze functies ben je dagelijks bezig met mooie dingen maken van hout. Van keukens tot deuren, van kasten tot tafels. Het zijn vaak kleine projecten op maat, waar je hooguit twee weken aan werkt. Je ziet snel resultaat en bent van ontwerp tot realisatie betrokken. Kom je nieuw bij ons binnen? Aan de hand van jouw kwaliteiten kijken we welke functie bij je past. Verder is er ruimte voor eigen inbreng. We bepalen de kaders maar de praktische invulling ligt bij medewerkers.

Jeanette uit Lage Mierde, caissière

De Houtwinkel is echt een lokaal familiebedrijf, dat merk je aan alles. Iedereen kent elkaar op de werkvloer, wij kennen het merendeel van onze klanten en zij kennen ons. Dat ervaar je als caissière dagelijks, dat maakt het werken bij De Houtwinkel gemoedelijk. De relaxte, collegiale sfeer is voor mij een reden geweest om hier aan de slag te gaan.

Je hoeft niet bang te zijn dat je de volgende dag weer zo’n zelfde keuken moet maken, want alles wat we maken is uniek.

Helma uit Hulsel, frontoffice manager

Vanuit mijn functie heb ik veel contact met klanten en met het personeel. Dat maakt mijn werk zo leuk en afwisselend, iedere dag is anders. Iedere klant heeft andere wensen. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en kunnen onze klanten goed adviseren. Bovendien krijg je de kans om mee te denken over het bedrijf. De lijntjes zijn kort, je merkt dat jouw mening ertoe doet.

John uit Reusel, medewerker buitendienst

Iedere dag is hier anders, de ene dag ben ik bezig met het maken van een complete keuken op maat. Een dag later ga ik op locatie deuren afhangen of ik plaats een inbouwkast. Het ene moment werk ik binnen en dan weer buiten. Het zijn werkzaamheden waarbij je meteen resultaat ziet. Als ik een keuken maak, werk ik die tot in de puntjes af. En je hoeft niet bang te zijn dat je de volgende dag weer zo’n zelfde keuken moet maken, want alles wat we maken is uniek.

 

Wat gaat er schuil achter dat monumentale pand van De Houtwinkel? Tijdens de Open Bedrijvendag geven ze een rondleiding. De bouwmarkt Hubo is veelal bekend, daar vind je voor iedere klus de juiste spullen. Maar de showroom en werkplaats zijn de plekken waar de mooiste dingen voor in en om je huis te zien zijn. Unieke projecten volledig op maat voor de klant. Van latjes tot complete tuinhuizen en bijgebouwen. Maar ook meubels, badkamers, keukens of een aanbouw komen hier tot stand.