Bezoekadres:

Industrieweg 8
5688 DP Oirschot

Telefoon:

+31 (0)499 572 024

E-mail:

info@demeeuw.com

Website:

https://www.demeeuw.com

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Leuk voor kinderen?

Ja, speurtocht

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Beperkt

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Beperkt

Locatie:

FLEXIBEL BOUWEN SINDS 1929

De Meeuw is een bouwbedrijf met haar ‘roots’ in Oirschot. We zijn gespecialiseerd in modulaire bouw en werken al sinds 1929 aan toekomstbestendige huisvesting. Met onze expertise op het gebied van modulaire bouw, ontwerpen en bouwen we gebouwen… maar dan net even anders.

‘Net even anders’ maakt dat onze gebouwen flexibel zijn. Ze kunnen makkelijk worden aangepast aan veranderende woon- en werkwensen en kunnen van functie veranderen als dat nodig is. Wat onze gebouwen écht uniek maakt, is het feit dat ze verplaatst kunnen worden. Hierdoor voldoen onze gebouwen altijd aan de vraag van de markt en voorkomen we leegstand.

CIRCULAIR BOUWEN

De modulaire bouwmethode van De Meeuw vormt het fundament voor circulair en Flexibel bouwen. We werken vanuit vaste modules, welke we kunnen voorzien van maatwerk. De uiteindelijke vorm kan gedurende de levensduur aangepast worden, op basis van de locatie en de wensen van de gebruikers. Het zeer efficiënte productieproces in de fabriek en het minimale aantal transportbewegingen dragen bij aan een fors lagere uitstoot van CO2. Wanneer een gebouw wordt verplaatst naar een nieuwe locatie, vervangen we alleen die onderdelen die daar aan toe zijn. Zo blijft de restwaarde zoveel mogelijk behouden blijft en het object betaalbaar.

We bouwen niet alleen voor de dag van morgen, maar bouwen met een vooruitziende blik. Daarom zijn wij Toekomstbouwers.

OPEN BEDRIJVEN DAG

Tijdens de Open Bedrijven Dag opent De Meeuw haar deuren voor alle geïnteresseerden uit de regio. Medewerkers van De Meeuw vertellen over het productieproces, gerealiseerde projecten en natuurlijk het bedrijf De Meeuw. Aan het einde van de rondleiding heten we je van harte welkom in het Brullend Hert, onze eigen ‘Bruine Kroeg’. Speciaal voor de kleintjes is er een speurtocht georganiseerd.