Bezoekadres:

Leemskuilen 22A
5563 CL Westerhoven

Telefoon:

+31 (0)40 201 38 29

E-mail:

info@elektrotheuwsbv.nl

Website:

https://www.elektrotheuwsbv.nl

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Leuk voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja, maar beperkt

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

De TOPS van Elektro Theuws

Innovatie en Variatie

Elektro Theuws in Westerhoven is de enige totaalinstallateur in de regio met zoveel disciplines in huis. Van elektrotechniek, telecommunicatie, beveiliging, domotica tot alternatieve energie en van ontwerp tot installatie. Elektro Theuws is thuis met innovatieve technieken. Deze afwisseling zorgt ervoor dat de vakmannen van Theuws de passie voor hun vak behouden. Niet alleen de werkzaamheden variëren, ook de werkplek is telkens anders. Van particulieren tot en met grote distributiecentra: de medewerkers van Elektro Theuws komen overal. De medewerkers hoeven echter geen eenheidsworst aan grootschalige projecten te verwachten. Monteur Michel: “Ik mag hier zelf nadenken. Niet tientallen meters kabel leggen op een dag, maar echt iets moois neerzetten vanaf de tekening”.

Ontwikkeling

Bij Elektro Theuws kun je beginnen als leerling elektricien en als system integrator naar buiten gaan. Wanneer je interesse hebt in een bepaald onderdeel, wordt gezorgd dat je hierin bijgeschoold raakt. Je kunt een vakgerichte externe cursus volgen, maar Elektro Theuws verzorgt ook zelf opleidingen. Monteurs trainen elkaar, leren on the job of volgen producttrainingen bij leveranciers.

Technisch inkoper Ralph ondervond het aan den lijve: ´Ik ben aangenomen als leerling monteur en nu, 5 jaar later, ben ik verantwoordelijk voor de inkoop en planning van elk project. Een afwisselende baan, waarin mijn technische kennis goed van pas komt. Het mooie is dat de vonk voor Elektro Theuws tijdens een bedrijfsbezoek op de lagere school al oversloeg”.

Goede Werksfeer

Het team bestaat uit 19 monteurs en specialisten, waarvan de meeste al lange tijd in dienst zijn. Niet in de laatste plaats vanwege de goede werksfeer. Om de werknemerstevredenheid te peilen en de organisatie te optimaliseren, heeft Elektro Theuws een werkgeluk onderzoek laten uitvoeren. Hierin werden de fijne sfeer, het voor elkaar klaar staan en de gemoedelijkheid als tops genoemd. Dat de monteurs regelmatig na werktijd nog een uur in de kantine blijven hangen, geeft aan hoe gezellig het onderling is.

Klantgerichtheid

Bij Elektro Theuws wordt goed geluisterd naar de behoefte van de klant en wordt daardoor ontzorgd. Voor elke klant wordt een plan op maat gemaakt en doorgesproken. Tijdens de uitvoer van de projecten kunnen zaken indien gewenst nog worden bijgeschaafd. Transparantie, eerlijkheid en flexibiliteit staan bij Elektro Theuws hoog in het vaandel. Mede-eigenaar Ferry: “Daarom benaderen klanten ons geregeld voor nieuwe opdrachten. Sommige monteurs krijgen zelfs de sleutel mee”.

De tops van Theuws zelf ervaren?

Kom naar de Open Bedrijven Dag en laat je verrassen door de fijne sfeer en de nieuwste technische snufjes bij Elektro Theuws op de Leemskuilen 22a in Westerhoven. Zie jij een toekomst bij Elektro Theuws ook wel zitten? Bekijk de vacatures op www.werkenindekempen.nl. Telefoonnummer: 040-2013829 , mail info@elektrotheuwsbv.nl