Energyst

Bezoekadres:

Hallenstraat 16
5531 AB Bladel

Telefoon:

0497 532 500

E-mail:

info.nl@energyst.com

Website:

https://www.energyst.com/nl/

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Rental

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Energyst
Hoe Roy werk maakt van energie

 

Energyst is een CAT Rental Company voor stroomopwekking en klimaatbeheersing. In de eerste plaats zijn zij een team van mensen die persoonlijke en professionele energie inbrengen in elk project waaraan zij werken, waar ook ter wereld. Eerlijk gezegd is het niet de energie van onze huuroplossingen die het verschil maakt. Het echte verschil zit ’m in de energie van onze mensen. Betrokken specialisten die echt alles willen weten en niets zomaar aannemen.

Ben jij ook iemand die het verschil wil maken? Check de veelzijdige vacatures. Laat je 12 januari verrassen op de Open Bedrijven Dag: Je ziet er Generatoren tot 2000KVA, Chillers tot 750KW en kachels. Daarnaast zijn er muziek, hapjes, drankjes en kids entertainment!

Maandag

Ik ben onderweg naar Dow Chemicals in Hoek bij Terneuzen. Dat is een gigantische chemische fabriek waar ze grondstoffen verwerken. Daar ga ik met een paar collega’s de zomerkoeling plaatsen en in bedrijf stellen. Dat doen we om hun bestaande koelproces te ondersteunen.
Eind van de dag: Alles is gereed. Die kunnen weer vooruit deze zomer.

Dinsdag

Vandaag sta ik in de werkplaats in Bladel. De generatoren die zijn teruggekomen van Lakedance ga ik nakijken en krijgen een servicebeurt; olie verversen, filters vervangen en diverse functionaliteitstesten. En wat was het gaaf om met mijn collega op Lakedance rond te lopen voor Energyst. Moet ook wel want Energyst voorziet het hele evenement van energie. Als er iets mis gaat, moeten we er zijn. Dat was niet het geval, aan positieve energie geen gebrek daar, haha!

Wat was het gaaf om met mijn collega op Lakedance rond te lopen voor Energyst!

Woensdag

Onderweg naar het datacenter van Rabobank. Wij verhuren en onderhouden 4 megawatt generatoren die de vaste noodstroom vervangen voor het geval dat de stroom uitvalt. Daar moet je niet aan denken natuurlijk. Daarom voert Energyst elke maand een test uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt. Vandaag ga ik dit samen met Kristof doen zodat ik het volgende maand alleen kan.

Donderdag

Weer een mooie klus voor de boeg! Vandaag ga ik met Benny (projectleider), de Flying Dutch voorbereiden. Weer zo’n mega event dat wij van energie voorzien. We bekijken de tekeningen en bespreken samen hoe we het op gaan bouwen en welke mensen en materialen we nodig hebben. Terwijl mijn collega’s van logistiek beginnen met het klaarzetten van het materiaal voor de Flying Dutch, kijk ik ’s middags koelmachines (chillers) na die terug zijn gekomen op de zaak.

Vrijdag

Onderweg naar de Flying Dutch bij het E3 strand. We maken daar een depot want we gaan er 8 volle vrachtwagens heen brengen met generatoren, verdeelkasten en kabels. Die ga ik vandaag lossen en ordenen zodat we maandag meteen aan de slag kunnen. Weer een vette uitdaging voor ons team om de Flying Dutch te voorzien van een bak energie!

Marketing

Esther is marketingmedewerker bij Werken in de Kempen.