Bezoekadres:

Industrieweg 1
5531 AD Bladel

Telefoon:

+31 (0)497 339 400

E-mail:

hr.bladel@nl.famar.gr

Website:

http://www.famar.gr/

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Farmaceutische Industrie

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja, beperkt

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

De FAQ van Famar

Wat doet Famar?

Famar is een full service CMO voor farmaceutische én cosmetische producten. Dit wil zeggen dat het bedrijf geen producten produceert en verpakt onder eigen label, maar onder de naam van haar klanten. De focus in Bladel ligt op vloeibare medicijnen en cosmetische producten. Famar Bladel heeft 150 medewerkers en maakt onderdeel uit van de Famar Groep. Daarmee behoort het wereldwijd tot de top 5 van CMO’s, en in Europa zelfs tot de top 3! Voor 8 van de 10 grootste farmaceutische bedrijven ter wereld produceert en verpakt producten.

Wat maakt werken bij Famar leuk?

Famar wordt door klanten gewaardeerd om haar klantgerichtheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. De medewerkers zijn hierin een belangrijke schakel en worden gestimuleerd mee te denken. Zo begint de werkdag dagelijks met het doornemen van de planning. Iedereen kan dan zijn ideeën inbrengen om de werkprocessen te verbeteren. Ook kan er aan diverse projectgroepen -met verschillende disciplines- deelgenomen worden om gezamenlijk dit doel te bereiken.

Werken bij Famar betekent werken in een dynamische omgeving. Elke dag is anders: doordat er wel 350 verschillende productvormen zijn, verschilt de manier van verpakken en produceren bijna dagelijks. Dit vraagt om flexibiliteit, of je nu in het lab werkt, de productie of het magazijn. De bedrijfscultuur is open, bij iedereen -van Teamleider tot HR manager- staat de deur altijd open.

Tom Frissen, Ploegleider Verpakking: “er heerst een enorme verbondenheid en betrokkenheid binnen het team. Het gehele team zet zijn schouders er onder om de hoogst mogelijke kwaliteit te bereiken en aan de wens van de klanten te voldoen.” Tot slot heeft het bedrijf goede arbeidsvoorwaarden: een goede verlof- en pensioenregeling, collectieve verzekeringen en een competitief salaris.

Wordt er in ploegen gewerkt?

In de verpakking en bereiding, technische dienst en het magazijn wordt in 2 of 3 ploegen gewerkt. Wekelijks draaien deze medewerkers een andere dienst. Van vrijdag 23.00 uur tot zondag 22.00 uur wordt niet gewerkt. Veel medewerkers geven de voorkeur aan deze manier van werken. Niet alleen door het financiële voordeel van de onregelmatigheidstoeslag, maar ook doordat je flexibel bent in je privéplanning.

José Koolen, Lijnverantwoordelijke: “bij Famar werken betekent dat je veel afwisseling in het werk krijgt. Het werken in ploegen vind ik erg prettig omdat ik daardoor meer vrije tijd heb”.

Welke vacatures zijn er?

Famar Bladel heeft vacatures op verschillende niveaus, zowel parttime als fulltime. Alle vacatures staan op www.werkenindekempen.nl.

Wat doet Famar tijdens de Open Bedrijven Dag?

Tijdens de OBD krijg je niet alleen een rondleiding door de productie, het laboratorium en magazijn, maar kun je ook zien hoe onze producten worden verpakt.