Bezoekadres:

Meerheide 116
5521 DX Eersel

Telefoon:

+31 (0)497 517 771

E-mail:

info@gigantinternational.com

Website:

https://www.gigantinternational.com/

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Horeca & Recreatie / Productie & Techniek

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Beperkt

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

De wereldbaan van Thijs

Als Podiumbouwer kom je op de meest bijzondere plekken “Ik heb de gaafste baan van de wereld. We bouwen vette podia voor festivals als Tomorrowland en Dominator en maken de innovatiefste bouwconstructies, overal ter wereld. Nou ja, vooral in Nederland en de landen om ons heen, maar af en toe komen we ook op meer exotische plekken. Een tijdje terug is een team naar St. Maarten geweest om een podium op te bouwen.

Iedere dag is anders

“Elke ochtend begint de dag in het Kempische Eersel, maar voor de rest is eigenlijk elke dag anders. De ene dag moet ik naar hartje Amsterdam om een podium op het water te bouwen. De volgende dag breken we ergens in België een vloersysteem af. Werken bij Gigant is ook werken in een snelle branche. In een korte tijd moet je met z’n allen een productie opzetten. Regelmatig loopt het toch net wat anders en zoek je samen naar de beste oplossing. Daarin moet je flexibel zijn.”

Podiumbouw is topsport

“In de zomermaanden is het topdrukte en dan is het gewoon keihard werken. We maken lange dagen en elke dag van de week kan een werkdag zijn. Het is dan eigenlijk topsport wat we doen met z’n allen. En als we dan als team in een korte tijd een gaaf product hebben afgeleverd en ik zie dat later terug op televisie dan zijn we allemaal trots op wat we neergezet hebben. Dat is waar we het voor doen.”

Elke dag een feestje

“In het hoogseizoen werken we hard, maar we doen het met veel plezier en lachen vaak wat af met elkaar. We maken gewoon van elke dag een feestje. Ik vind die werksfeer heel fi jn, echt een eenheidsgevoel. En na een dag hard werken is er ook regelmatig tijd voor ‘fun’. Zo beginnen we in april altijd met de seizoensopening of gaan we met z’n allen naar een tof festival. En laatst heeft Gigant voor ons een darttoernooi georganiseerd. Gewoon in de eigen werkplaats. Uiteraard op een gaaf podium.”

Doorgroeien

“Ik werk hier nu zo’n 4 jaar en heb veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Als je wilt, krijg je hier veel mogelijkheden om door te groeien. Buiten het hoogseizoen is er genoeg ruimte voor vaktechnische opleidingen en cursussen. Die uitdaging kun je zelf bepalen. En vind je het goed zoals het is? Geen probleem, dat kan ook. Wat ik ook fi jn vind, is dat we hier een open cultuur hebben. Naar goede ideeën wordt altijd geluisterd. Dat stukje maakt dat ik me hier heel gewaardeerd voel.”

Teamprestatie

Podiumbouw is niet een klus die je alleen kan doen, daar heb je echt iedereen bij nodig. Van de mensen op de administratie en de planning tot de podiumbouwers zelf. Elk evenement wat wij bouwen komt tot stand door de naadloze samenwerking; een echte teamprestatie. Natuurlijk willen wij nóg meer van deze gave evenementen opbouwen, maar daar hebben wij wel hulp bij nodig. Daarom zoeken wij momenteel naar podiumbouwers, warehouse medewerkers en een meewerkend chauffeur.

GEZOCHT: KANJERS

We zijn op zoek naar Kempische KANJERS die ons team willen komen versterken. Hield jij vroeger ook al van Knex, Lego of Mecano? Pak dan je kans en kom naar de Open Bedrijven Dag op 12 januari! Werk samen met onze collega’s aan bouwconstructies en ontdek hoe het is om bij ons aan de slag te gaan. We verklappen nog niet alles, maar het wordt een dag voor beleving. Nu al nieuwsgierig? Check onze vacatures op werkenindekempen.nl.

Werken bij Gigant is werken in de leukste en meest spraakmakende sector. Al ruim 35 jaar zijn wij dé specialist van podiumbouw en andere evenementenconstructies. Samen ontwikkelen en bouwen we de gaafste podia en leveren wij aan veel bekende festivals en evenementen. Werken bij ons betekent dat je werkt bij een van de toonaangevende bedrijven in deze sector, met de nieuwste producten en vooral, met collega’s van goud.