Bezoekadres:

Handelsweg 13
5527 AL Hapert

Telefoon:

+31 (0)497 38 68 68

E-mail:

info@hapert.com

Website:

https://hapert.com

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek , Automotive

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Uniek kijkje achter de schermen

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Dankzij onze beproefde lastechnologie garanderen we ook de meest duurzame aanhangers van Europa.

Alle Azure-, Cobalt-, Indigo-, en Sapphire modellen zijn voorzien van een degelijk gelast en volbad verzinkt chassis. Bovendien is bij alle modellen een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd.
HAPERT maakt uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen en –accessoires welke geleverd worden door hoogwaardige (toe)leveranciers, die dezelfde normen ten aanzien van kwaliteit hanteren als de wijzelf. Die combinatie geeft de gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan.

Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangers zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren. Niet voor niets zijn we al geruime tijd de marktleider in de Benelux op het gebied van lichte aanhangwagens met een eigen kenteken!

Benieuwd naar hoe wij onze duurzame aanhangwagens maken? Kom dan op zaterdag 12 januari, tussen 10:00 en 14:00 bij ons langs Wij nemen deze dag deel aan de Kempische Open Bedrijven Dag en hebben voor u een interessant programma samengesteld!

Kijkje achter de schermen

Tijdens deze open dag krijgt u een uniek kijkje achter de schermen. Kom tijdens de rondleiding in onze fabriek alles te weten over hoe onze krachtpatsers worden gemaakt. In de assemblagehal en lasserij bekijkt u demonstraties en staan onze collega’s u graag te woord. Zij laten u bijvoorbeeld graag zien hoe onze lasrobots aangestuurd worden, hoe onze vloeren vastgeschroefd worden en hoe de assen op het volbad verzinkte chassis worden bevestigd.

Monteur voor één dag

Bent u van plan om gezellig met uw kinderen te komen? Dat kan! Ook aan kinderen is gedacht! De kids kunnen zich uitleven op een springkussen. Daarnaast staan in onze werkplaats een aantal aanhangwagens die gerepareerd moeten worden. Er moeten wielen vervangen worden en ook de verlichting moet getest worden. Wie kan ons hierbij helpen? Voor de echte talenten hebben we een klein presentje!

Dealernetwerk

Wij bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt. Nationaal én internationaal. Dat vereist een sterk dealernetwerk. Daarom beschikken we over een internationaal netwerk van Premium Dealers en Official Dealers. Zo staan we overal dicht bij de lokale markt én de eindgebruiker. Inwoners van de Brabantse Kempen kunnen bijvoorbeeld terecht bij KASS Aanhangwagens in Bladel. Zij bieden u voor elk transportprobleem een passende oplossing.

Openstaande vacatures

Vanuit Werken in de Kempen zal de gehele dag een Consulent van Werk Buro aanwezig zijn om sollicitanten te ontvangen en vragen te beantwoorden. Benieuwd naar onze openstaande vacatures? U vindt deze op deze pagina.

Wij hopen u op 12 januari te zien!