Joris Zorg

 

Bezoekadres:

Sint Jorisstraat 1
5688 AS Oirschot

Telefoon:

+31 (0)499 57 21 24

E-mail:

info@joriszorg.nl

Website:

https://www.joriszorg.nl

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Zorg & Welzijn

Leuk voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Geen diploma, wel passie!

Het is inmiddels 3 jaar geleden dat ik me na een lange carrière bij de bank afvroeg of dit nu wel echt was wat ik wilde? Het werk bij de bank was superleuk maar ik miste vooral het echte contact met mensen, het gevoel dat je iemands dag net een beetje fijner, leuker of mooier hebt gemaakt.

Dus toen ik in de WW kwam, zag ik dit als een kans om een andere keuze te maken. Misschien wel een bewustere keuze dan toen ik na mijn opleiding bij de bank ging werken. Inmiddels wat jaren werk- en levenservaring en 3 kinderen verder, weet ik zeker dat ik liever in de zorg wil werken.

Via het UWV kwam ik in contact met Joris Zorg. Na een uitgebreide kennismaking kreeg ik de kans om 3 maanden mee te lopen. Na 3 maanden wist ik het nog steeds zeker: Ik wil in de zorg werken!

Joris gaf mij de kans om een verkorte opleiding tot verzorgende IG te volgen. Vorig jaar ben ik geslaagd, ik was zo trots! Maar als het aan mij ligt dan blijft het hier niet bij… ik wil doorleren voor verpleegkundige niveau 4. Gelukkig is er binnen Joris Zorg alle ruimte voor ontwikkeling.

Wil jij meer weten over de kansen die Joris Zorg biedt?

Kom dan 12 januari naar de Open Bedrijven Dag op onze locatie Sint Joris in Oirschot. Je kunt binnenlopen voor een rondleiding, die starten om 10.30 uur, 11.30 uur en 13.00 uur. Ook is er ruimte voor een persoonlijk gesprek, je kunt je daarvoor aanmelden via werken@joriszorg.nl of bellen met team p&o via 0499-572124.

Kun je 12 januari niet?

Geen probleem, mail dan met werken@joriszorg.nl dan maken we een andere afspraak.