Bezoekadres:

Smaragdweg 52
5527 LB Hapert

Telefoon:

+31 (0)40 20 82 835

E-mail:

info@lampenlicht.nl

Website:

https://www.lampenlicht.nl

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Administratie, Financieel & Secretarieel, Sales & Marketing

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Nee

Locatie:

“Werken bij het leukste bedrijf van Nederland”

Ben je benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat? Dan is 12 januari 2019 de dag om ons te bezoeken tijdens de Open Bedrijven Dag!
FittinQ faciliteert met name lampenlicht op het gebied van warehousing en customer service.

Wij pakken het graag groots aan. Dat wordt bevestigd met onze nieuwe vestiging op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.

Met 11 jaar ervaring weten we bij lampenlicht écht wel waar we mee bezig zijn. 13 groeiende webshops in 11 verschillende landen maakt dat we een grote speler zijn in de verkoop van verlichtingsartikelen.

Bas Lemmers (CEO FittingQ): “Onze klant staat centraal en om haar optimaal van dienst te kunnen zijn, stellen wij ons steeds opnieuw de vraag: ‘wat wil de klant?’. Wij willen zo flexibel en proactief mogelijk zijn. Wij zijn dan ook trots op onze hoge klanttevredenheid”

Zonder onze medewerkers zouden we niet kunnen wat we elke dag doen. Want wij geloven inde kracht van samen. Onze medewerkers leren van elkaar, maar ook over zichzelf. Van onze inspirerende werkomgeving krijgen we energie, en op die manier halen we het beste uit onszelf! Onze klanten zijn hierbij altijd het middelpunt.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent voor de customer service afdeling en het magazijn.

We kijken uit naar enthousiaste mensen om ons team te versterken en te inspireren. Ben je nieuwsgierig en klaar voor iets nieuws? Neem eens een kijken op werkenbij.lampenlicht.nl of nóg leuker: kom op 12 januari 2019, tussen 10.00u en 14.oou langs bij het leukste bedrijf van Nederland!