Vacatures:

Geen vacatures.

Bezoekadres:

Schouwberg 7
5527 JH Hapert

Telefoon:

+31 (0)497 389 350

E-mail:

vennenbos@landal.nl

Website:

https://www.landal.nl/parken/het-vennenbos/

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Horeca & Recreatie

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Nee

Locatie:

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar de vele werkzaamheden op Landal Het Vennenbos? Grijp dan nu jouw kans en kom een kijkje nemen tijdens de Open Bedrijven Dag op zaterdag 12 januari 2019 van 10.00 tot 14.00 uur!

Landal Het Vennenbos en Fonville Schoonmaakbedrijven openen dan de deuren en geven je een unieke blik achter de schermen! Benieuwd hoe de aankomstvoorbereiding van onze receptie in zijn werk gaat, wat er allemaal komt kijken bij een grote bungalowschoonmaak of hoe het keukenteam iedere dag weer overheerlijke maaltijden klaarmaakt voor alle gasten op ons vakantiepark? Of misschien ben je wel ontzettend benieuwd naar de techniek achter ons Subtropisch Waterparadijs en de bijbehorende dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden? Medewerkers van Landal Het Vennenbos en Fonville schoonmaakbedrijven staan voor je klaar om jou een uniek beeld achter de schermen te geven! Ook zullen de medewerkers van Fonville Schoonmaakbedrijven je op weg helpen met de beste tips & tricks op het gebied van duurzame schoonmaak!

Wellicht kunnen we je dusdanig enthousiasmeren dat je meteen een bezoek brengt aan onze banenmarkt! We hebben namelijk vele interessante vacatures in onder andere de horeca op Landal Het Vennenbos en de schoonmaakbranche bij Fonville Schoonmaakbedrijven!

Je ontvangt bij de receptie een plattegrond met alle locaties! Op deze manier kunt u de Open Bedrijven Route afleggen op ons park en ontdek je de wereld van de bungalowvakantie! Wij ontvangen je graag op zaterdag 12 januari! Jij komt toch ook?