Bezoekadres:

Sigarenmaker 4
5521 DJ Eersel

Telefoon:

+31 (0)497 519 668

E-mail:

info@plegingtransportservice.nl

Website:

http://www.plegingtransportservice.nl/

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Transport & Logistiek

Leuk voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Wie zijn wij

Pleging Transportservice is geen gewoon transportbedrijf. Wij pakken totale transportvraagstukken op! Naast algemeen transport verzorgen wij namelijk ook projectservice, dit bestaat niet alleen uit het vervoeren, maar ook het plaatsen van de materialen, denk hierbij bijvoorbeeld aan informatie borden langs de weg. Tevens zij wij gericht op het laden of lossen met een autolaadkraan, of meeneem-heftruck en ook het verzorgen van lengte/breedtetransport.
Wij werken in een hecht team van ongeveer 20 chauffeurs. Onze chauffeurs zijn ervaren in het transporteren met toegevoegde waarde. We kennen een sfeer van Brabantse gezelligheid, houden van aanpakken en kunnen van elkaar op aan.

Open Bedrijven Dag

Ben jij uitgekeken op ‘het gewone chauffeurswerk’ en heb je interesse in een transportbedrijf met verschillende uitdagingen? Kom 12 januari een kop koffie drinken en zie wat we allemaal te bieden hebben!
Op ons buitenterrein staan diverse vrachtwagens met uiteenlopende lading en er zullen collega’s aanwezig zijn die je alles kunnen vertellen over de werkzaamheden bij Pleging Transportservice. Bij ons krijgen chauffeurs de mogelijkheid om te leren werken met autolaadkraan en/of exceptioneel transport dus er zijn volop interessante mogelijkheden!