Bezoekadres:

Meerheide 40
5521 DZ Eersel

Telefoon:

+31 (0)497 514 988

E-mail:

smid2@premiertech.com

Website:

www.premiertech.com

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Nee

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja, klein stukje lopen vanaf bushalte

Locatie:

KOM KIJKEN BIJ PREMIER TECH CHRONOS!

Premier Tech Chronos opent op 12 januari 2019 haar deuren voor iedereen die een kijkje wil nemen in de wereld van de machinebouw.

Onze verpakkingslijnen worden opgebouwd in onzeassemblage hal, die samen met ons distributiecentrum en onze kantoren te vinden zijn op de Meerheide 40 in Eersel en Diamantweg 67 in Hapert (SWABO).

Een rondleiding geeft je een totaalbeeld van de mogelijkheden die onze dienstverlening biedt én van ons team. Wij zijn dynamisch en vooruitstrevend en de cultuur van ons bedrijf kenmerkt zich door brabantse gezelligheid met een internationaal tintje! Ons hoofdkantoor is namelijk gevestigd in Canada en Premier Tech is gevestigd over de hele wereld.

Een kleine greep uit ons productportfolio: vulsystemen, doseersystemen, palletiseermachines, wikkelmachines…

Lijkt het je leuk om te zien hoe en waar deze machines worden ontworpen én gebouwd? En wil je eens IN de machine kijken met onze Virtual Reality Experience? Kom dan naar onze open dag op 12 januari van 10:00 tot 14:00 uur! Wij zorgen voor een rondleiding (elk uur), leuke activiteiten voor kinderen (technisch knutselen, springkussen), een ritje in de ‘Lookout’ Reuzen Schommel en de mogelijkheid om je (toekomstige) collega’s van Premier Tech Chronos te ontmoeten.

Tot ziens op 12 januari!