Bezoekadres:

John F Kennedylaan 19F
5555 XC Valkenswaard

Telefoon:

+31 (0)40 760 09 77

E-mail:

info@puresolar.nl

Website:

http://www.puresolar.nl

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek (Zonnepanelen)

Leuk voor kinderen?

Onbekend

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Beperkt

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Nee

Locatie:

De Zon als inkomstenbron

Een vaste, afwisselende baan bij een oergezellig bedrijf. Binnen een sterk groeiende branche met een stralende toekomst. Letterlijk en figuurlijk. Staat duurzaamheid hoog in jouw vaandel? Dan zoekt PureSolar in Valkenswaard naast adviseurs met spoed nog drie panelenmonteurs. Ervaring is niet vereist, wél enige elektrotechnische affiniteit en het vermogen om op hoogte te kunnen werken. Wissel je graag binnen- en buitenwerk af? Kom dan op 12 januari langs tijdens de Open Bedrijven Dag!

Zoals het een goede ondernemer betaamt, spreekt eigenaar Ron de Proost vol enthousiasme over het bedrijf dat hij ruim vijf jaar geleden met compagnon Leon Compen begon. Eerst vanuit huis, maar inmiddels alweer vanuit het tweede bedrijfspand aan de Valkenswaardse John F. Kennedylaan. PureSolar bestaat nu uit zeven monteurs, drie kantoormedewerkers en zo’n tien adviseurs, waarvan een groeiend aantal in vaste dienst. “Het klinkt misschien raar, maar binnen de specialistische solarwereld zijn we al een ouwe rot in het vak”, lacht Ron, “In het begin werkten we met ingehuurde legploegen, maar toen het volume toenam zijn we gestart met eigen montageteams in vaste dienst. Inmiddels hebben we drie teams en zijn we toe aan het vierde. De bus staat al klaar, nu de bemanning nog!”

“Werken voor een duurzame organisatie aan een schonere wereld en ook nog eens salaris verdienen, dat moet voor iedereen interessant klinken”

Goede balans werk en privé

De eerste paar maanden doe je vooral veel praktijkervaring op naast een van je nieuwe collega’s, waarna je wordt aangemeld voor een gespecialiseerde externe opleiding in het installeren van zonnepaneelsystemen. Daar leer je de meer diepgaande vakkennis en word je gecertificeerd, zodat je als volwaardig monteur kunt werken binnen het hoge kwaliteitsstreven van PureSolar. Vervolgens krijg je volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Ook biedt het bedrijf een goede balans tussen werk en privé. Zo monteert ieder team maximaal één systeem per dag, zodat er geen haastwerk wordt afgeleverd ten nadele van de kwaliteit. Met als werkgebied Brabant en Limburg kun je bovendien iedere avond gewoon thuis aan de aardappelen zitten zonder urenlange reistijden.

Alles netjes geregeld

Naast kwaliteit en aandacht voor de klant, staat een goede en gezonde werkomgeving hoog in het vaandel. Ron: “Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat alle middelen aanwezig zijn voor veilig werken op hoogte. Ook streven we ernaar dat iedereen bij ons VCA-gecertificeerd is en dat het volledige bedrijf bestaat uit BHV-ers, zodat hulp nooit ver weg is. Verder zijn we zo georganiseerd dat onze monteurs onder de CAO Kleinmetaal vallen en adviseurs en kantoorpersoneel onder de CAO Detailhandel Elektra. Pensioenen en dergelijke zijn dus ook netjes geregeld zoals het hoort. En natuurlijk zorgen we er naast de regelmatige vrijdagmiddagborrel voor dat we een paar keer per jaar samenkomen voor gezellige uitstapjes om de teamgeest te vergroten. Wil je daar ook onderdeel van uitmaken, dan ben je van harte welkom om op 12 januari op de koffie te komen en met monteurs en adviseurs te praten over het vak. En natuurlijk over mij en Leon als geweldige werkgevers! ”

Maak kennis met ons aanbod

Ben je privé geïnteresseerd in zonnepanelen? Dan is de Open Bedrijven Dag een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met het kwaliteitsassortiment en de werkwijze van PureSolar. De aanwezige leveranciers, monteurs en adviseurs beantwoorden graag alle vragen en geven vrijblijvend advies om de zon als (extra) inkomstenbron te gaan gebruiken. Ons volledige panelen gamma (producten) zullen met extra informatie aanwezig zijn op deze dag. Ook SolarEdge omvormers zal aanwezig zijn.