Bezoekadres:

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

Telefoon:

+31 (0)499 573 232

E-mail:

redie@redie.nl

Website:

https://www.redie.nl/

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Interieurbouw

Leuk voor kinderen?

Onbekend

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

De Trots van Redie Interieurs

Voor elk interieurvraagstuk

Als ervaren interieurbouwer engineert en produceert Redie Interieurs Oirschot BV de vaste inrichting van organisaties in de markten Retail (food en non-food), Hospitality en Utiliteit/Kantoren. Van balie tot kastenwand en van display tot bedrijfsrestaurant: Redie Interieurs zorgt voor een helder en onderscheidend interieur. Redie Interieurs produceert in een grote diversiteit aan materialen en in de vorm van enkel-, seriematige, specials en concept producten.

Aan het begin van elk project vertalen de engineers van Redie Interieurs in samenspraak met de interieurarchitect en de klant het ontwerp naar een inspirerende en gebruiksvriendelijke inrichting. Zaken als het gebruikersgemak, maakbaarheid en routing worden hierin meegenomen. Na de engineering en de inkoop van de benodigde materialen wordt het interieur geheel in eigen beheer (met de nieuwste machines en ondersteund door ergonomische hulpmiddelen!) geproduceerd.

Respect voor mens en milieu

De kernwaarde van Redie Interieurs als werkgever is respect voor elkaar. Iedereen is gelijkwaardig, welke functie je ook hebt
binnen het team. Realiseren is een samenspel. Ook uitzendkrachten of stagiaires worden in alle opzichten bij het team betrokken. Bij personeelsfeesten, of speciale dagen: iedereen is aanwezig en altijd heerst het familiegevoel. Er is een grote betrokkenheid bij elkaar en naar de klant. In de cultuur van Redie Interieurs is geen ruimte voor gesloten deuren of eilandjes. Ook heeft Redie Interieurs een groot respect voor het milieu. Zo wordt bij het ontwerp al gekeken naar hergebruik van materialen. Ook wordt zo efficiënt mogelijk gewerkt om afval te voorkomen.

Ontwikkeling

Het respect en de gelijkwaardige behandeling uit zich ook in de rol als leerbedrijf. Wanneer een scholier komt stagelopen, krijgt hij of zij vooraf een kennismakingsgesprek en rondleiding door het bedrijf. Er is zelfs een speciaal stagebegeleidingsteam! Oud-leraar en praktijkopleider Jan verwelkomt de stagiair en stelt hen voor aan de leermeesters. Deze leermeesters zorgen voor de dagelijkse begeleiding, Jan zorgt ervoor dat de schoolopdrachten en gesprekken met de school vlekkeloos verlopen.

Ook medewerkers die al langer werkzaam zijn bij Redie Interieurs kunnen zich blijven ontwikkelen door het volgen van vakopleidingen, korte trainingen of zelfs cursussen in persoonlijke ontwikkeling.

Topteam

Het topteam van Redie Interieurs bestaat uit 45 medewerkers: o.a. Interieurbouwers, engineers, inkopers, administratief personeel en sales medewerkers. Iedereen deelt dezelfde passie voor het vak en zet de schouders eronder om te komen tot een schitterend eindresultaat. Inzet die bij Redie Interieurs beloond wordt met goede arbeidsvoorwaarden, salaris en natuurlijk waardering.

Samenwerking

De samenwerking met klanten, architecten, bouwmanagementbureaus, partners en toeleveranciers staat bij Redie Interieurs hoog in het vaandel. Maar ook het team werkt nauw samen aan het verwezenlijken van het project. Ze zijn zo trots op het eindresultaat, dat er zelfs een Wall of Fame is gemaakt, met foto’s van hun projecten en meubels!

Benieuwd naar deze projecten? Zie: https://nl.linkedin.com/company/redie-totaalinrichting