Bezoekadres:

Markt 21
5531 BC Bladel

Telefoon:

+31 (0)497 361 636

E-mail:

info@kempengemeenten.nl

Website:

https://www.kempengemeenten.nl

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Administratie / Overige

Leuk voor kinderen?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Werken aan de toekomst van je gemeente:
Ga voor een carrière die verrassend, leuk en veelzijdig is

Verrassend

Je zult ervan versteld staan hoe veelzijdig het is om te werken bij de Kempengemeenten. We faciliteren een hele gemeenschap, waardoor het logisch is dat we veel diensten en producten hebben. Dat maakt ons werk afwisselend en verrassend. Om je een idee te geven: we verzorgen niet alleen paspoorten, rijbewijzen, subsidies en parkeervergunningen, maar het gaat veel verder. We houden ons bijvoorbeeld ook bezig met de inrichting van dorpscentra en bedrijventerreinen. Bovendien werken we voortdurend samen met uiteenlopende organisaties. Daarbij kun je denken aan de WVK, de Provincie en de GGD. Natuurlijk zitten we ook aan tafel met inwoners, verenigingen en ondernemers.

Leuk

Binnen de Kempengemeenten ben je altijd met de toekomst bezig. Dat maakt het werk leuk en inspirerend. We zijn bezig met de ontwikkeling van het dorp en soms gaat dat over een nieuw centrumplan of de intensieve veehouderij. De volgende dag praat je over de regionale economie en het Kempisch Bedrijven Park of over duurzaamheid. Ook de vele samenwerkingen zijn leuk en interessant. Bij de Kempengemeenten staat vernieuwing en innovatie hoog in het vaandel. Dat betekent dat er volop ruimte is voor eigen ideeën en inzichten. Innovatieve mensen met lef kunnen hun energie bij de Kempengemeenten wel kwijt!

Bizob

Bizob is een stichting die zich bezighoudt met inkoop en contractmanagement en helpt de gemeenten om hun inwoners de best mogelijke kwaliteit te bieden binnen de beschikbare middelen. Daarbij behartigen ze de belangen van de gemeenten en hun inwoners. Bij Bizob werken zo’n 35 professionals, voor wie inkopen en aanbesteden een vak is. Zij weten dat professioneel inkopen meer is dan de laagste prijs binnenhalen. Ze hebben ook oog voor andere gemeentelijke doelen wat hun werk uitdagend en interessant maakt. Bizob is voortdurend op zoek naar doortastende inkopers en adviseurs en vertelt je er graag meer over op 12 januari.

Veelzijdig

Vroeger had je de ambtenaar met een wetboek. Dat is tegenwoordig heel anders. Nu brengen wij samen met inwoners projecten tot leven. Dat doen we op alle mogelijke manieren, waardoor ons werk ontzettend veelzijdig is. We ondersteunen inwoners en bedrijven om hun ambities waar te maken. Het daagt ons uit om te denken in realistische mogelijkheden en rekening te houden met verschillende partijen. Tegenwoordig zijn competenties belangrijker dan diploma’s. We hebben behoefte aan talenten; mensen die communicatief vaardig zijn en de uitdaging zien om met inwoners in gesprek te gaan en samen te zoeken naar oplossingen.

Wat kun je verwachten tijdens de Open Bedrijven Dag

Het gemeentehuis in Bladel opent haar deuren namens de gemeente Bladel, Reusel-De Mierden, Eersel en inkooporganisatie Bizob. Je kunt vrijblijvend binnenlopen om een kijkje te nemen in de indrukwekkende hal en de raadzaal. Daar presenteren we interessante projecten die zich afspelen in de Kempen en informeren onze collega’s je over carrièremogelijkheden binnen onze organisatie. Check voor een volledig overzicht van vacatures www.kempengemeenten.nl

Loop vooral binnen op 12 januari en laat je verleiden om mee te werken aan de toekomst van onze gemeenten. Ook stagiaires en trainees zijn van harte welkom!