Bezoekadres:

De Plank 91
5504 KA Veldhoven

Telefoon:

+31 (0)40 253 13 27

E-mail:

info@sankomij.com

Website:

https://www.sankomij.nl/

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek / Bouw

Leuk voor kinderen?

Onbekend

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Het warme gevoel van Sankomij

De Warmtebron

In 1967 richten de heren Van Santvoort en Van Kooten een installatiebureau in Veldhoven, Sankomij Installatietechniek. Van daaruit verzorgen en onderhouden we al ruim 50 jaar de installaties in nieuwe en gerenoveerde huizen en gebouwen voor de regio’s Brabant en Limburg en zorgen er dus voor dat onze klanten er altijd warm bij zitten. Inmiddels zijn we met zo’n 75 collega’s.

We gaan voor kwaliteit

Michel van Gemert, directeur: “Wat ons als bedrijf uniek maakt, is dat we onze klanten ontzorgen, flexibel zijn en voor kwaliteit gaan. Altijd. We werken met de nieuwste
technieken. En ja, dan kan er wel eens iets fout gaan. Belangrijk is dan dat we die punten met elkaar bespreken en oplossen waardoor we de kwaliteit weer kunnen verhogen.” Erica Rombauts, Kopers begeleidster, vult hierbij aan: “We zijn een bedrijf waar weliswaar hard wordt gewerkt, maar waar ook wordt geluisterd naar nieuwe mogelijkheden. Je wordt betrokken bij innovaties en gestimuleerd jezelf te verbeteren.”

Werken bij Sankomij is meegaan met de nieuwste techniek.’(Dennis Schoofs)

Warme sfeer

Wij zorgen niet alleen voor warmte bij onze klanten, maar vinden het ook belangrijk dat we elkaar helpen. Niels Vreven, Serviceplanner: “We zijn een familiair bedrijf waar niet gedacht wordt in hokjes en waar iedereen voor elkaar klaar staat.” Dat saamhorigheidsgevoel, dat is typisch Sankomij. Als iemand uitvalt door bijvoorbeeld de griep dan zorgen we er als collega’s voor dat dat snel wordt opgelost. En natuurlijk is er altijd wel tijd voor een praatje.
We hebben vorig jaar juli ivm het 50-jarig bestaan met het voltallige personeel inclusief partners, kinderen en kleinkinderen een familiedag gehad bij Experience Island in Loon op Zand. In oktober 2017 hebben we een feestavond gehad met alle personeelsleden en gepensioneerden met hun partners. Op die avond is het idee ontstaan om de Sankomij Seniorenclub op te richten welke afgelopen oktober hun eerste activiteit hebben gehad.

Doorgroeimogelijkheden

Opleiden is de enige garantie voor kwaliteit in de toekomst. Daarom investeren we jaarlijks veel geld en energie in vakopleidingen, zodat iedereen nog beter hun beroep kan uitoefenen. Dat is niet alleen goed voor het bedrijf, maar zeker ook voor al onze collega’s die graag vooruit willen. Michel: “Zo hebben we er bijvoorbeeld voor kunnen zorgen dat een monteur tegenwoordig leiding geeft, en is een werkvoorbereider doorgegroeid naar projectleider.”

Warm voor de wereld

We zijn een sociaal bedrijf en vinden het belangrijk om de hele samenleving te betrekken. Onlangs hebben we Raed aangenomen, een Syriër die we intern gaan opleiden als hulpmonteur. We merken dat hij hulp nodig heeft met onze taal. Daarom zorgen we voor een tolk en zijn we bezig een map te maken met vaktechnische info in beide talen. Het gaat hartstikke goed.

Loop jij ook warm voor dit typisch Brabants installatiebedrijf? Check dan de vacatures van Sankomij op werkenindekempen.nl of kom op 12 januari met het hele gezin naar ons bedrijf tijdens de Open Bedrijven Dag.