Bezoekadres:

Meerheide 44
5521 DZ Eersel

Telefoon:

+31 (0)497 51 22 71

E-mail:

info@schepensbeton.nl

Website:

http://www.schepensbeton.nl/

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek / Bouw

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

BETON NONDEJÚ

BÈTON DO CHOLERY

 

Wat jij bij ons kan maken van Beton:

Kelders, bloembakken, liftputten, vloeren, drempels, stoeltjes, tafels, keukenbladen, vijvers, poeren, lateien, fietsenrekken, verdiepingsvloeren, wanden, bankjes, sofa’s, knuffelstenen (wat?) ja.. knuffelstenen.

Uniek, veelzijdig, klantgericht, uitdagend, meedenkend……. Bla bla bla bla bla. Natuurlijk zijn we dat. Net als iedereen! Wij zijn een BETON PIONIER! Al 90 jaar zelfs. Toen drempels nog kuilen waren. Toen wij de eerste betonmolen van heel de Kempen hadden!

Wij kunnen hier echt een heul lang verhaal over schrijven, een dik boek zelfs. Maar het gaat er om dat wij op zoek zijn naar KEI GOEIE MENSEN. Vrachtwagenchauffeur, betontimmermannen, lateien draaiers, betontechnoloog, sjouwers… Je mag zelf kiezen welke functie je op jas borduurt. Je moet dat wel zelf op je jas borduren trouwens. Want jij, jìj! moet NONDEJU ook alles doen hier!! Dat mag je ook best een keer roepen tegen je collega’s.

NIET LULLEN MAAR POETSEN dus. Jij bent iemand die samen met ons alles van beton willen maken. Van grote gebouwen tot aan een betonnen paddenstoeltje (ja echt!). Van fabriek tot aan de bouwput! Het is daarom dus een VERREKKES GOEI IDEE om naar Schepens Beton te komen op de Meerheide 44 in Eersel op 12 januari 2019,
tijdens de Open Bedrijven Dag. Dan zie je nog eens wat.. van beton dan wel hé..
Poszukujemy dobrych pracowników. Prosze przyjsc do zaktladu SCHEPENS BETON 12 styczia w godrinach 10:00 – 14:00!