Bezoekadres:

Smaragdweg 35
5527 LA Hapert

Telefoon:

+31 (0)497 360 370

E-mail:

information@squallquartz.com

Website:

http://squallquartz.com/

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja, maar beperkt

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Beperkt

Locatie:

Het geheim achter razendsnel internet

Weet jij waarom jouw internet in huis bizar snel is als je glasvezel hebt? Of waarom je niet ziek wordt van het water uit de kraan? Heb je geen idee, kom dan op 12 januari eens kijken bij Squall International: één van de modernste bewerkingsfabrieken voor kwartsglas ter wereld. En dat in Hapert! Het moet niet gekker worden.

Tussen 10:00 en 14:00 ben je van harte welkom in onze wereld van vlammen, plasma’s & lasers. Hier bewerken we kwartsglas: zo’n beetje het schoonste glas dat er bestaat! Inderdaad, nóg schoner dan de ramen die je gisteren hebt gelapt. We nemen je mee door ons familiebedrijf en vertellen je alles (OK niet alles, maar wel veel) over de producten die we bewerken, hoe we dat doen en waarom eigenlijk. We laten je zien hoe we glas bewerken en je krijgt daarna zelf de gelegenheid ook een poging te wagen tot het (mis)maken van onze producten.

Je ziet van dichtbij wat ons werk zo leuk maakt. Van de vragen die we krijgen tot de oplossingen die we bedenken. Om vervolgens weer tegen nieuwe uitdagingen aan te lopen, maar dat terzijde. We hebben het er maar druk mee. Daarom zijn we nu bezig met de bouw van een grotere fabriekshal. Gewoon pal naast de ‘oude’. Dan hoeven we niet zo ver te lopen. Dat vinden we wel zo handig.

Omdat ons bedrijf hard groeit, zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s. Dus zoek je nog werk en ben je na de rondleiding enthousiast geworden over wat wij doen, laat het ons dan weten!

Wij kijken in ieder geval uit naar je bezoek aan onze fabriek.