Bezoekadres:

Diamantweg 64
5575 LC Hapert

Telefoon:

+31 (0)497 22 90 28

E-mail:

info@vdhtransport.eu

Website:

http://www.vdhtransport.eu/

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Transport & Logistiek

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Moeilijk

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Nee

Locatie:

‘Simply, the best…’

 

Internationaal transportbedrijf Van der Heijden is een bedrijf dat zich al meer dan 85 jaar bezig houdt met het aanbieden van transport, opslag en andere logistieke diensten.

Het bedrijf is opgericht in 1932 te Bladel om lokaal en regionaal transport te verzorgen in de Kempen. In de loop der jaren ontstond er steeds meer bedrijvigheid in de Kempen waardoor Van der Heijden kans zag om uit te breiden.

Daarnaast gingen Kempische bedrijven hun goederen ook exporteren naar andere regio’s binnen en zelfs buiten Nederland. Deze transporten verzorgde Van der Heijden natuurlijk ook en hierdoor waren deze vrachtwagens niet alleen in de Kempen een bekend gezicht, maar ook daarbuiten. Dit zorgde er al snel voor dat de klantenbestand uitgebreid werd met bedrijven buiten de Kempen en zelfs buiten Nederland. Uiteindelijk is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig logistiek dienstverlener die niet alleen het transport maar ook de opslag kan verzorgen. Bij Van der Heijden zijn op dit moment dagelijks meer dan 150 medewerkers werkzaam om er voor te zorgen dat de goederen van de klant op de juiste plaats en tijd geleverd worden.

Iedereen heeft wel een globaal beeld van wat er zich afspeelt bij Van der Heijden. Je ziet namelijk in het weekend een lange rij vrachtwagens staan als je de A67 op of af rijdt via afslag Hapert. Dus ze zullen met die vrachtwagens wel goederen vervoeren van A naar B. Maar wellicht weet je niet precies wat er allemaal voor nodig is om het transport van meer dan 100 vrachtwagens dagelijks in goede banen te leiden. Om deze vraag te beantwoorden zal Van der Heijden deelnemen aan de open bedrijven dag.

Tijdens deze dag is het mogelijk om een kijkje te nemen in het kantoor en bijvoorbeeld te spreken met een transportplanner. De transportplanner zorgt ervoor dat de ritten van chauffeurs gepland worden en dat alles naar de wens van de klant wordt afgeleverd. Maar je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in het magazijn, waar de goederen in de vrachtwagen geladen worden of juist gelost. Daarnaast kun je hier ook zien hoe er meer dan 10.000 pallets met goederen in opslag staan en wat er voor nodig is om deze voorraad te beheren. En natuurlijk zijn alle type voertuigen die Van der Heijden gebruikt om het juiste transport te kunnen verzorgen, te bekijken.

Om de vloot in top conditie te houden, beschikt Van der Heijden over een eigen werkplaats en wasstraat. Tijdens de open dag is het ook mogelijk om een kijkje te nemen in de werkplaats en wasstraat. Verder zullen er genoeg enthousiaste medewerkers te vinden zijn die graag uitleg geven over hun vakgebied en zijn er speciale activiteiten voor kinderen.

Ben je geïnteresseerd in Transport en Logistiek, of gewoon nieuwsgierig naar ons bedrijf? Kom dan langs tijdens de Open Bedrijven Dag op 12 januari 2019!
De koffie staat klaar aan de Diamantweg 64 in Hapert.