Van Ham Tenten & Podia

Bezoekadres:

Rootven 30
5531 MB Bladel

Telefoon:

0497383990

E-mail:

info@vanhamtenten.com

Website:

www.vanhamtenten.com

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek, Administratie & Financieel & Secretarieel, Transport & Logistiek, Horeca & Recreatie, Sales & Marketing, Bouw, Event Branche

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja (bijna alles)

Parkeergelegenheid:

Ja, Rootven 30

Bereikbaar met OV:

Ja, Bushalte de Sleutel en dan 15 min lopen

Locatie:

Wij werken met Hart en Zeil.

4 redenen waarom je daar blij van wordt (volgens Martijn v/d Broek)

 1. Kwaliteit leveren geeft een goed gevoel
  Wij willen alléén maar tevreden klanten. Als dat lukt, groeien we vanzelf. Wij willen geen zesjesbedrijf zijn. Veel bedrijven laten door drukte hun kwaliteitseisen zakken. Dan zeggen we hier liever ‘nee’. Bovendien wordt het werk een stuk leuker. Want tevreden klanten zijn de leukste klanten.
 2. Onze mensen werken met passie
  We zijn hier open en transparant over alles. Dat is de enige manier om mensen betrokken, gepassioneerd en bevlogen te houden. Ik vind het belangrijk dat iedereen die hier werkt gelukkig is.Als mensen gelukkig zijn en plezier hebben in het werk, leveren ze topprestaties. Wij hoeven niet de grootste te zijn. Wel de beste. Je kunt alleen de beste zijn, als je de beste mensen hebt.
 3. Veelzijdig werk waar je trots op bent
  Om je werk met ‘hart en zeil’ te kunnen doen, zorgen we ervoor dat de omstandigheden optimaal zijn. Door de grote diversiteit van evenementen heb je iedere dag andere werkzaamheden.De ene dag ben je een podium aan het bouwen bij Tomorrowland en de andere dag een tent bij Mysteryland.Bij aankomst staat er nog niets en aan het eind van de dag heb je echt iets neergezet. Je hebt invloed op het eindresultaat en kijkt er aan het einde van de dag trots op terug. Je inzet wordt ook gewaardeerd door klanten, collega’s en de werkgever.
 4. Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal
  Iedereen is even belangrijk. Dat geldt voor de dames die poetsen, tot de podiumbouwers en de planners op kantoor. Ieders idee wordt hier serieus bekeken en teruggekoppeld. Mensen kunnen hier doorgroeien en carrière maken. Maar we blijven gelijk, met de voeten op de vloer. Als het druk is op de werkvloer, springt de directeur ook op de heftruck. Want we doen het SAMEN en we kunnen pas naar huis als de klant tevreden is.

Loop binnen tijdens Open Bedrijven Dag op 12.01.19

Marketing

Esther is marketingmedewerker bij Werken in de Kempen.