Bezoekadres:

De Stad 15
5688 NX Oirschot

Telefoon:

+31 (0)499 571 910

E-mail:

service@van-overbeek.nl

Website:

www.van-overbeek.nl

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Evenementen, Transport & Logistiek

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Op 5 minuten lopen

Locatie:

750 toiletten, 450 douches, 20 boilers, 80 man personeel, 40 vrachtwagens, 1.350.000 meter toiletpapier, 35.000 papieren handdoekjes, 175 liter zeep en meer dan 500 manuren.

…Dit is het sanitair voor één gemiddeld festival anno 2019

 

Naast podia, geluid, licht, hekken, artiesten, bars, eettenten, marktkramen en decoratie, wordt sanitair een steeds belangrijker onderdeel van een festival. Geen DIXIES, maar geavanceerde sanitair systemen zoals water gespoelde toiletten, urinoirs, wasbakken en douches. Op sommige festivals staan circa 1.000 toiletten en bijna net zoveel douches. Van Overbeek Sanitair uit Oirschot is al méér dan 30 jaar actief in deze branche!

Wil je ook weten hoe dit soort grote operaties worden uitgevoerd op het gebied van materiaal, (personeels)planning en logistiek? Kom dan op 12 januari 2019 naar onze Open Dag. 

Wie zijn onze klanten?

Lowlands, Tomorrowland, Max Verstappen Camping, North Sea Jazz. Mysteryland, Werchter, Nijmeegse Vierdaagse, Concert at Sea, Decibel, Zwarte Cross, HellFest, Graspop, Down the Rabbit Hole enzovoort… zo’n 200 evenementen per jaar.

De voorbereidingen op kantoor beginnen vaak al een jaar voorafgaand aan het festival. Wat zijn de wensen van de opdrachtgevers, welke aantallen, wanneer gaan we leveren en vanaf welke dag kunnen we het ophalen, hoeveel vrachtwagens hebben we nodig, hoeveel technische mensen en hoe groot moeten de serviceteams zijn? Vaak wordt het sanitair op maandag op het ene festival afgebroken en op donderdag moet het op een ander festival alweer werken, soms is dat zelfs aan de andere kant van Europa. Dat is een gigantische klus waar veel mensen hard en gepassioneerd aan werken.

Bekend terrein voor het team van Van Overbeek Sanitair dat bestaat uit 25 specialisten in vaste dienst en 250 seizoenskrachten in het hoogseizoen. Vanuit 3 locaties in Oirschot en Boxtel produceren we onze eigen sanitaire units en bedienen we wereldwijd meer dan 12 landen.

Kom op zaterdag 12 januari 2019 naar De Stad 15 in Oirschot en neem een kijkje backstage. Wij laten je alles zien en beantwoorden al je vragen. We bezorgen je een ‘Open Dag in festivalsfeer’ met een hapje, drankje en uiteraard muziek.

Gaan we jou zien?