Bezoekadres:

De Plank 89
5504 EE Veldhoven

Telefoon:

+31 (0)40 253 18 18

E-mail:

info@van-santvoort.com

Website:

www.van-santvoort.com

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Bouw

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Hoe Van Santvoort Bouw(t) aan de toekomst

Veelzijdige specialist

In 1924 richt de heer Van Santvoort het familiebedrijf Van Santvoort Bouw op. Bijna een eeuw en drie Van Santvoort-generaties later is dit bedrijf uitgegroeid tot dé specialist in het ontwikkelen, bouwen, onderhouden en renoveren van voornamelijk woningen maar ook utiliteitsgebouwen. Wat ons onderscheidt, is dat wij de wensen van de klant altijd centraal stellen en we door creativiteit, flexibiliteit en kennis die wensen vrijwel altijd kunnen vervullen.

Bouwen aan sfeer

Hoewel de van Santvoorts inmiddels uit het bedrijf zijn gestapt, voel je hier nog steeds die typisch familiaire sfeer. Sjef van Lieshout uit Best, calculator: “Ik werk hier nu zo’n 1,5 jaar, maar Van Santvoort voelt echt als een familiebedrijf. De lijntjes met de directie zijn kort. Je kunt iedereen gewoon aanspreken.”

Er heerst een gezellige werksfeer, daar werken we samen hard aan. We zorgen er dan ook voor dat alles goed geregeld is. Bij ons is geen kloof tussen ‘binnen’ en ‘buiten’. Luuk van Hoof uit Middelbeers, student HBO Bouwkunde: “Van timmerman tot projectleider of directeur, iedereen binnen ons bedrijf heeft een stem en wordt op waarde geschat.” Naast werken is er natuurlijk ook tijd voor plezier. Daarom organiseren we gezellige activiteiten, zoals de barbeque net voor de bouwvak en het ‘vlaggengeld’ teamuitje.

Bouwen doe je samen

Samenwerken is het sleutelwoord. Chris Pijnenburg uit Veldhoven, Personeelsfunctionaris: “We werken per project met een vast team en werken altijd in ‘koppeltjes’: 2 timmermannen die een goeie klik met elkaar hebben, zijn samen verantwoordelijk voor het werk. Ze krijgen kaders, maar we vertrouwen op de kennis en kunde van deze vakmensen. Samen gaan we voor topkwaliteit met het liefst nul opleverpunten. En dat lukt ook!”

Toekomstmogelijkheden

Bij ons werken mensen met een ‘hands-on mentaliteit’. Als er ergens een probleem ontstaat, bijvoorbeeld een onderaannemer gaat failliet, dan lossen we dat gewoon op. Met die typisch Kempische mentaliteit kom je ver bij ons. Collega’s die zich willen ontwikkelen, krijgen alle ruimte hiervoor. Luuk: “Eerst ben ik begonnen als timmerman. Door leergierig te zijn, zit ik nu in mijn tweede jaar van mijn (duaal) HBO-bouwkunde opleiding en ga ik na mijn studie hier als junior projectleider aan de slag.”
Toekomst van het vakmanschap We vinden het erg belangrijk dat er in de toekomst ook goede vakkrachten zijn waarop we kunnen bouwen. Daarom benaderen we middelbare scholen in de regio om deze jongeren als zo vroeg mogelijk voor deze sector te interesseren. We bouwen niet alleen voor, maar ook aan de toekomst.

Wil jij zien aan welke bouwprojecten wij werken? Kom dan naar de Open Bedrijven Dag op 12 januari. Wij nodigen niet alleen werkzoekenden, maar zeker ook scholieren en hun ouders uit om te kijken hoe het is om in de bouw te werken. Kun je niet wachten? Check dan onze vacatures op werkenindekempen.nl of bezoek onze site voor meer informatie.