Bezoekadres:

Industrieweg 21
5527 AJ Hapert

Telefoon:

+31 (0)497 38 70 50

E-mail:

info@vdlcontainersyst.nl

Website:

http://www.vdlcontainersystemen.com/

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Beperkt

Locatie:

VDL Containersystemen:
Specialist in containerhandlingsystemen

Wist je dat VDL Containersystemen eindproducten maakt die je over de hele wereld tegenkomt? En dat het bedrijf marktleider is in de Benelux op het gebied van containerhandlingsystemen? De haakarmen, portaalarmen, kabel- en kettinginstallaties die bij het bedrijf in Hapert worden ontwikkeld en geproduceerd, zie je bijvoorbeeld terug op vrachtwagens, vuilniswagens en landbouwvoertuigen. Maar ook in haventerminals in Europa en Azië zijn spreaders en automatisch geleide voertuigen (AGV’s) van VDL Containersystemen te vinden.

Demonstraties en speurtocht

Frans van Dommelen, directeur VDL Containersystemen: “Met een team van zo’n 150 gedreven collega’s werken we samen aan supermooie producten. Daar zijn we natuurlijk trots op en dat laten we graag zien tijdens de Open Bedrijvendag! Op ons eigen terrein zullen we diverse demonstraties geven met een spreader, een haakarm en een portaalarm. Daarnaast draait de productie, zodat je ook kunt zien hoe de producten gemaakt worden in de fabriek. Of doe mee met de speurtocht en geniet daarna van een hapje en een drankje.”

Allernieuwste technieken

“We bedenken en maken onze producten allemaal in eigen huis. Een proces waarbij diverse technieken worden gecombineerd, zoals het (robot)lassen van grote staalconstructies, hydrauliek, pneumatiek en elektronica. We gaan continue de uitdaging aan om onze systemen verder te verbeteren. En met onze elektrisch aangedreven AGV’s zijn we bezig met de allernieuwste technieken zoals autonoom rijden.”

“Bouw je eigen haakarm van lego”

Carrièremogelijkheden

“We zijn ontzettend aan het groeien en hebben mooie uitdagingen voor onder andere lassers, lasrobotprogrammeurs, allround monteurs en verkoop binnendienst. De Open Bedrijvendag biedt jou de gelegenheid om ons te leren kennen en wij jou. Bij ons ben je bezig met de nieuwste technieken, werk je samen in multidisciplinaire teams en krijg je veel vrijheid om verbeteringen door te voeren. En dat alles binnen een informele sfeer. Uiteraard bieden we jou opleidingsmogelijkheden om je kennis en vaardigheden te vergroten. Kom jij ons team versterken?”