Bezoekadres:

Industrieweg 29
5527 AJ Hapert

Telefoon:

+31 (0)497 – 38 38 44

E-mail:

info@vdlvds.nl

Website:

https://www.vdlvds.nl

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Leuk voor kinderen?

Onbekend

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

VDL VDS Technische Industrie:
Produceren van complexe metaaldelen

Ruitenwissers, autostoelonderdelen en onderdelen voor het chassis of de cabine van een vrachtwagen. Dit soort producten maakt VDL VDS Technische Industrie. Het zijn vaak complexe metaaldelen, waarbij diverse bewerkingen in één automatische beweging zorgen voor een kwalitatief eindproduct. Een fascinerend en indrukwekkend proces om te zien. Samen met zusterbedrijf VDL Gereedschapmakerij, die gereedschappen en productiemallen levert, worden onderdelen in middelgrote en grote series gestampt met behulp van volautomatische persen met een kracht van maar liefst 800 ton!

Gereedschapmaken en persen

Pieter Aarts, directeur VDL VDS Technische Industrie: “Samenwerken is bij ons het sleutelwoord. Samen met een team van ongeveer 200 mensen proberen wij de automotive markt zo goed mogelijk te bedienen. We werken direct voor vooraanstaande namen zoals DAF, Volvo en Bosch en indirect voor Audi en BMW. Maar we maken ook onderdelen.

“Samenwerken is bij ons het sleutelwoord”

voor de medische industrie en interieurbouw. Tijdens de Open Bedrijvendag laten we zien wat je allemaal met complexe gereedschappen kunt maken. Ook wordt uitleg gegeven bij de verschillende machines (persen, kanten, lassen, 3d-laseren) die we hier hebben staan. En de kinderen kunnen hun eigen busje vouwen van plaatwerk. Voor ieder wat wils!”

Collega’s gezocht

“Het unieke van werken in ons bedrijf is dat we in alle takken van metaalbewerking iets doen. Het is dus heel divers: van lassen, plaatwerken tot stampen en assemblagewerkzaamheden. Dat maakt het mooi. Naast medewerkers in de fabriek zijn we ook op zoek naar verkopers, engineers en medewerkers in de logistiek. Ons bedrijf biedt jou volop (door)groeimogelijkheden. We verwelkomen je graag in ons gezellige en enthousiaste team!”