Bezoekadres:

Steenfortseweg 2
5091 BS Middelbeers

Telefoon:

+31 (0)88 336 77 60

E-mail:

info@verautomation.com

Website:

https://www.verautomation.com

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek / ICT & Automatisering

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Onbekend

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

VerAutomation staat voor alles wat de Industriële Automatisering te bieden heeft.

VerAutomation is een bedrijf dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een specialist in industriële procesautomatisering en PLC netwerken. Een 60-tal specialisten, ontwerpen, programmeren en realiseren voor diverse klanten wereldwijd.

Wij bewandelen niet de gebaande paden en zijn altijd op zoek naar de betere weg van het door de klant bepaalde doel. Wij ontwikkelen volgens zelf ontwikkelde of aangeleverde klantspecificaties en zijn thuis in alle gangbare soft- en hardware systemen voor aandrijf en besturingstechnische installaties. Onze producten worden gerealiseerd door onze werkplaats. Desgewenst ontzorgen wij de klant doormiddel van onze service desk.

“Wij zijn altijd op zoek naar de betere weg!”

Waarom werken bij VerAutomation?

VerAutomation is een midden-klein bedrijf waar je geen nummer bent! Werken bij VerAutomation is elke dag een uitdaging. Elke opdracht wordt op maat gemaakt en hierdoor is elke dag anders. We organiseren regelmatig een gezellige vrijdagmiddagborrel of een uitje met het personeel en het gezin.

Wees welkom!

Onze deuren staan van 10:00 uur – 14:00 uur voor u open, aan het adres Steenfortseweg 2c, te Middelbeers. Onze werknemers staan klaar om u te woord te staan. Kinderen zijn ook van harte welkom!