Bezoekadres:

Lange Voren 20
5521 DD Eersel

Telefoon:

+31 (0)88 681 00 00

E-mail:

info@vmbautomation.com

Website:

https://vmbautomation.com

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek / Automatisering

Leuk voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Innovatie. Teamwork. Betrokkenheid.

VMB Automation is in 2001 opgericht en groeit! Momenteel is VMB gevestigd te Hendrik-Ido-Ambacht, Barneveld en Eersel. In 2012 is in een gloednieuw duurzaam pand gebouwd in Hendrik-Ido-Ambacht. In 2017 is Smits Besturingstechniek uit Eersel overgenomen.

De collega’s van deze 3 vestigingen vormen samen een hecht team. Zij vullen elkaar aan in het ontwerpen en realiseren van hard- en software voor besturingstechniek. Onze opdrachtgevers zijn onder andere actief in de staalindustrie, maritieme sector, on- en offshore sector, olie- en gassector, agro- en foodsector en watermanagement.

Het bedrijf kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur en onderscheidt zich daarmee nadrukkelijk van de grotere partijen in de markt. Met name het complete plaatje, tegenwoordig Smart Industry genoemd, spreekt klanten aan.

VMB Automation streeft er naar de projecten zo duurzaam mogelijk te realiseren, met aandacht voor Planet, People en Profit. Het hechte team van collega’s maakt het nog beter: Plezier, Passie en Professionaliteit.

Wij onderscheiden ons door een praktische aanpak van projecten. Alle deelfacetten voeren wij in eigen huis uit. Aan elk project koppelen wij één projectengineer. Ons gehele team staat klaar om de klus te klaren!

Benieuwd naar welke projecten in de afgelopen periode zijn gerealiseerd? Op https://vmbautomation.com/klantverhalen/ staat een samenvatting!

VMB groeit en zoekt versterking, echte vakmensen. Mensen die het verschil maken. Bekijk het actuele vacatureoverzicht op https://werkenindekempen.nl/ en https://vmbautomation.com/vacature/ en kom gezellig een kop koffie drinken op 12 januari. Een persoonlijke ontmoeting werkt het beste als je echt met elkaar in contact wilt komen.

Bezoek VMB tijdens de Open Bedrijven Dag. De Koffie en worstenbroodjes staan klaar!