Bezoekadres:

Oude Provincialeweg 68
5527 BR Hapert

Telefoon:

+31 (0)497 84 57 93

E-mail:

info@werkenindekempen.nl

Website:

https://www.werkenindekempen.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Werving & Selectie / Marketing

Activiteit voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Nee

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Werken in de Kempen:

Trotse organisator van de Open Bedrijven Dag

Infopunt.

Tijdens de Open Bedrijven Dag is Werken in de Kempen open als Infopunt (er worden dus geen rondleidingen in het pand gegeven). Heb je vragen, opmerkingen of loop je ergens tegenaan? Bel ons (0497 21 00 26) of loop binnen aan de Oude Provincialeweg 68 in Hapert. Het infopunt bij Werken in de Kempen dient als extra service voor bedrijven en bezoekers. Zodat iedereen het maximale uit zijn Open Bedrijven Dag haalt.

De deelnemende bedrijven zijn zelf verantwoordelijk voor hun Open Dag. Werken in de Kempen kan je feedback wel terugkoppelen aan bedrijven. Dat geldt natuurlijk ook voor complimenten en leuke reacties. Laat ze achter, je maakt er mensen blij mee!

Carrièrestart.

Zie jij die ene werkgever wel zitten? Check de vacatures van de deelnemende bedrijven (nog niet beschikbaar, houd deze website in de gaten) en reageer. Of reageer ‘live’. Stoot een van de medewerkers aan en zet je beste glimlach op. Zo maak je het begin van een nieuwe carrière!

Interesse in banen waar Werken in de Kempen in bemiddelt? Reageer online of laat het onze consulenten weten. Ze kijken graag wat de mogelijkheden zijn. Inschrijven kan sowieso via werkenindekempen.nl. Je blijft dan eenvoudig op de hoogte van vacatures en interessante werkgevers als jij aangeeft dat te willen.

Werken in de Kempen is zelf ook op zoek naar kanjers. Als jij je hierin herkent, horen we dat graag!