Aanmeldformulier bezoek

*

Bezoekadres Wintelre:

Margrietlaan 24
5513 AN Wintelre

Bezoekadres Eindhoven:

Parmentierweg 7
5657 EH Eindhoven

Telefoon:

+31 (0)40 205 27 47

E-mail:

info@wilting.eu

Website:

http://www.wilting.eu/nl

Openingstijden:

10:00 uur – 14:00 uur

Sector:

Productie & Techniek / High Tech Maakindustrie

Kinderactiviteit?

Nee

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Wintelre: Beperkt
Pendelbus vanuit locatie Eindhoven aanwezig

Bereikbaar met OV:

Wintelre: Zeer beperkt
Eindhoven: Ja

Locatie Wintelre:

Locatie Eindhoven:

Wil je dit bedrijf bezoeken? Meld je dan even aan op deze pagina.

Werken bij Wilting

Wilting is gespecialiseerd in de efficiënte productie van hoogwaardige fijnmechanische componenten en modules. Wilting heeft locaties in Eindhoven, Wintelre en Leerdam. Wilting groeit en is volop in ontwikkeling. Daarom is Wilting onder andere op zoek naar CNC-draaiers en -frezers. Sollicitaties op de vacatures in logistiek, planning en montage zijn uiteraard ook van harte welkom. Zie www.werkenindeKempen.nl of www.wilting.eu voor meer informatie over de openstaande vacatures.

WERKEN BIJ WILTING betekent…

Jos: “Prettig werken. Je wordt hier behandeld als een vakman, of je nu als programmeur werkt of als bankwerker.”

Piet : “Veel waardering. Collega’s zeggen vaak: als Piet het niet kan maken, dan is het niet te maken. Iedereen is sociaal. Als er thuis iets is, wordt er meegedacht in oplossingen en mogelijkheden.

Tom: “Uitdaging en ontwikkeling! In de 12 jaar dat ik bij Wilting werk, heb ik diverse doorgroeimogelijkheden gehad. Van zelfstandig producten afstellen tot programmeren. Nu begeleid ik als praktijkopleider zelf leerlingen. De doorgroeimogelijkheden zijn kenmerkend voor Wilting. Je ziet dat de meeste collega’s hier daarom lang werken.

Claudia: “Samenwerken! Wilting is een gemoedelijk bedrijf, er heerst een ons-kent-ons sfeer. Het is niet al te groot, dus je hebt veel contact met iedereen. “

Commercieel directeur Adwin: ´ Wilting werkt in de eredivisie van de maakindustrie. We maken producten die er toe doen. Complexe onderdelen en modules voor systemen die voor veiligheid zorgen, die in communicatiesatellieten zitten, onderdeel zijn van voedselverwerkende installaties of in computerchipmachines terecht komen.

Zelf ervaren wat werken bij Wilting betekent???

Maak tijdens de Open Bedrijvendag kennis met Wilting! In Eindhoven kun je een kijkje nemen bij de cleanrooms, meetkamer, logistiek, werkvoorbereiding & planning en  montage. In Wintelre zie je het indrukwekkende CNC-machinepark. Aanmelden is noodzakelijk via het aanmeldformulier op deze pagina.