Vacatures Accon avm

Bezoekadres:

De Run 4210
5503 LL Veldhoven

Telefoon:

+31 (0)6 121 29 705

E-mail:

j.emonds@acconavm.nl

Website:

https://www.acconavm.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Administratie / Financieel / Secretarieel

Activiteit voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Nee (vrije inloop)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Gedeeltelijk

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (Buslijn 16, bushalte De Run)

Locatie:

Accon AVM

Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Medewerkers bedienen vanuit ca. 45 kantoren ruim 21.000 klanten. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle onze medewerkers bewijzen dat elke dag.
Bij Accon avm zijn we net zo ondernemend als onze klanten. Als ambitieuze stagiair, starter of professional profiteer je daar direct van. Je hebt al snel contact met ondernemers, bezoekt klanten op locatie en ziet dan ook veel bedrijven van binnen. Naast je vakkennis ontwikkel je zo je communicatieve en commerciële vaardigheden, waardoor je sneller groeit naar de rol van zelfstandig adviseur. Dicht bij ondernemers.

Onze opleidingsmogelijkheden geven je volop de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en beter te worden in je vak. Dat geldt zowel voor studenten en starters als voor professionals. Wij investeren continu in het kennisniveau binnen de organisatie en bieden je zowel interne als externe (vervolg)opleidingen.

Carrièremogelijkheden bij Accon

We zoeken starters en professionals die net zo ambitieus zijn als onze ondernemers. Ben je klaar met je studie of heb jij al enkele jaren werkervaring? Wil je het maximale uit jezelf halen en toch jezelf blijven? Start dan bij Accon avm. Natuurlijk verwachten wij relevante en kwalitatief goed werk, maar het is vooral de combinatie van ambitie en oprechte betrokkenheid die telt. Dat vuur moet er zijn. Om de ondernemers te leren kennen, om werk te maken van hun ideeën, hun drijfveren en hun toekomstplannen. Dat is (geloven wij) dé manier waarop je jouw rol als (toekomstig) adviseur optimaal vormgeeft en hoe je voldoening haalt uit je werk.

Open Bedrijven Dag

Interesse? Of wil je meer weten over Accon avm? Neem een kijkje op onze website www.werkenbijacconavm.nl of kom een kijkje nemen tijdens de Open Bedrijven Dag op zaterdag 25 januari 2020 te Veldhoven.