Vacatures Alius

Bezoekadres:

Meerheide 101
5521DX Eersel

Telefoon:

+31 (0)497 555 362

E-mail:

info@alius.nl

Website:

https://www.alius.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Duurzame energie

Activiteit voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Gedeeltelijk

Parkeergelegenheid:

Ja (beperkt)

Bereikbaar met OV:

Nee

Locatie:

Alius: Energie voor elkaar

Een wereld vol positieve energie. Dat is waar we bij Alius warm voor draaien. We ontwikkelen, leveren en verspreiden kennis, producten en tools op het gebied van duurzame energie en klimaatbeheersing. Producten die ervoor zorgen dat we onze energiebehoefte in kunnen richten op een manier die onze planeet niet slechter maakt, maar verbetert. We realiseren ons maar al te goed dat dit niet alleen bereikt kan worden dankzij de producten en oplossingen. Wijzelf moeten de wereld de juiste kant op sturen. Niet door ver voorop de rest te lopen, maar door te proberen iedere dag een stapje verder in de juiste richting te zetten.

ALIUS GAAT VOOR HOGE KWALITEIT ÉN TOEGANKELIJKHEID

Bij Alius geloven we erin dat bijzondere en onvoorstelbare prestaties niet ontstaan door ingewikkeld te doen. Maar door ‘gewoon’ aan de slag te gaan en elke dag een stapje vooruit te zetten. Dit betekent dat we dagelijks op zoek zijn naar kennis, ideeën en oplossingen die de energietransitie vooral niet veel moeilijker maken dan dat hij al is. Producten van de hoogste kwaliteit die eenvoudig en toegankelijk zijn. Dat kun je terug zien in ons eigen ontwikkelde inleg-montagesysteem AElex en ons in-dak montagesysteem AEsthetica. Eenvoudig te installeren, een esthetisch geheel en kwalitatief de beste componenten.

We houden het graag simpel. Kijken naar wat werkt en wat niet, en handelen daarnaar. We ontwikkelen software die het binnenklimaat beheersbaar maakt in o.a. lashallen en in insectenkwekerij. Maar we ontwikkelen ook software die het voor onze installateurs eenvoudiger maakt om gebruik te maken van onze producten. We zijn ontdekkers, uitvinders, knutselaars en doeners. Flexibel in denken en doen. En vooral oneindig nieuwsgierig.

Van het gas af, is een van de grote thema’s die bij Alius speelt. Met ons PVT-systeem, Volthera, hebben wij een duurzame twee-in-oplossing ontwikkeld. Hiermee wek je zowel elektriciteit als thermische energie (warmte) op vanaf je dak met één paneel. Eén van de oplossingen die ons door de energietransitie kan helpen.

SEMCO-STIJL

Dat we steeds een stapje verder willen dan de rest, wijst wel uit onze organisatiestructuur. Al enkele jaren werken wij volgens de Semco-stijl. Hierbij hebben we gekozen we voor radicale openheid en het neerleggen van alle dagelijkse verantwoordelijkheid bij onze mensen. Bij ons bepaal je zelf je eigen werktijden en heb je de vrijheid om zelf je dagelijkse werkzaamheden in te delen. We kennen geen managers en directeuren, alleen collega’s. En één ding staat hierbij als paal boven water, dat is dat we er voor elkaar zijn. Voor onze collega’s en voor onze klanten. We steken tijd en aandacht in elkaar helpen. Energie voor elkaar.

OPEN BEDRIJVEN DAG 2020

Bij Alius leveren wij onze oplossingen uitsluitend aan installateurs. Maar dat betekent uiteraard niet dat we niet onze kennis met je willen delen! Integendeel, tijdens de Open Bedrijven Dag stellen we onze deur open voor werkzoekenden en andere geïnteresseerden in Alius. Laat je bij ons een dagje onderdompelen in de wereld van positieve energie, waar wij ons al sinds 2007 voor inzetten!