Vacatures Apex International

Bezoekadres:

Metaalweg 8-10
5527 AK Hapert

Telefoon:

+31 (0)497 361 111

E-mail:

hr@apex-europe.com

Website:

https://nl.apex-groupofcompanies.com/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Activiteit voor kinderen?

Ja (Ervaar de basis van het flexodrukken en maak je eigen afdruk.)

Rondleiding?

Nee

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (Parkeren aan de voorzijde van het gebouw, we adviseren om zoveel mogelijk met de fiets te komen of samen te reizen.)

Bereikbaar met OV:

Nee

Locatie:

Apex – Internationaal én ambachtelijk

Apex is een dynamisch & professioneel familiebedrijf met vijf productielocaties op vier verschillende continenten. Wij hebben een verkoopnetwerk van 120 professionals in meer dan 80 landen. Onze klanten vinden ons een trendsetter in de grafische industrie, waarbij innovatie, kwaliteit en service de kernwoorden zijn. Techniek en vakmanschap gaan bij Apex hand in hand. Elk product wordt op maat geproduceerd.

Een unieke bewerking in rasterwalsen

Verpakkingen worden bij een drukkerij voorzien van de juiste kleur of glanslaag. Dozen worden aan elkaar gelijmd. Deze kleur, glanslaag of lijmoverdracht wordt aangebracht door middel van een rasterwals. Deze rasterwals wordt op de micrometer nauwkeurig geproduceerd bij Apex. In Nederland is Apex de enige die dit product vervaardigt met een wereldwijd patent op een unieke bewerking.

Kwaliteit leidt tot succes

Tevreden werknemers blijven langer en dat is ons motto

Onze medewerkers zijn de belangrijkste voorwaarde voor succes. Er bestaat geen school waar je de techniek kan leren om een rasterwals te produceren. Alle kennis wordt overgebracht door middel van ervaring. De mensen die bij ons werken verschillen van jong tot oud. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich prettig voelen in hun werkomgeving.

Tevreden werknemers zijn voor ons van belang, ze zijn de spil in ons bedrijf

Open Bedrijven Dag

Wij openen graag onze deuren tijdens de Open Bedrijven Dag op 25 januari 2020. Kom kijken naar onze demonstraties en ervaar zelf de basis van het flexodrukken onder het genot van een hapje en een drankje.