Vacatures BMV

Bezoekadres:

Heiberg 10
550 PB Veldhoven

Telefoon:

+31 (0)40 294 1194

E-mail:

info@bmv.nl

Website:

https://www.bmv.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Bouw

Activiteit voor kinderen?

Ja (knutselen met bouwmaterialen)

Rondleiding?

Nee

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (Buslijn 19 & 319, Bushalte Heerseweg)

Locatie:

Bouwers met visie

Hoe gaat dat nu precies? Van opdracht, naar bouwtekening en uitvoering, om uiteindelijk een daadwerkelijk bouwproject op te kunnen leveren? Voor een buitenstaander lijkt het misschien een lastig proces, maar wij van BMV weten precies hoe we uiteenlopende projecten het beste aan kunnen vliegen. Graag nemen we je mee in ons werkproces.

BMV

BMV is een gerenommeerde bouwonderneming, gevestigd in Veldhoven. Ons complete team van 70 gemotiveerde medewerkers is dagelijks bezig om verschillende bouwprojecten tot leven te brengen. Wij organiseren, coördineren en realiseren, om zodoende elke gewenste huisvesting aan een meer dan tevreden opdrachtgever of gebruiker over te kunnen dragen. Door jarenlange ervaring is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle, allround bouwonderneming. Wij zijn actief binnen het gehele vakgebied van bouw, ontwikkeling en onderhoud.

Bouwen: hoe je dat?

Bouwen doen we in de breedste zin van het woord. Naast het aannemen van werk en het opereren in een bouwteamverband, realiseren wij een aanzienlijk deel van onze projecten zelf, waaronder ook de ontwikkeling. Door de combinatie van ontwikkelen en bouwen onder één dak, kunnen we een optimaal resultaat garanderen. Niet alleen projectontwikkeling valt binnen de werkzaamheden. In ons portfolio zijn uiteenlopende projecten opgenomen variërend van woningbouw tot utiliteitbouw en bouwservice. Met trots kunnen we zeggen dat we bij verschillende toonaangevende gebouwen, zoals de toren van ASML, de BMV ‘vingerafdruk’ achter hebben gelaten.

Zelf aan de slag

Je kunt je voorstellen dat er verschillende disciplines nodig zijn, met elk een eigen expertise, om kwaliteit te kunnen bieden op alle fronten. Precies om deze reden wordt er binnen onze organisatie gewerkt met korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten, zodat doelmatigheid en flexibiliteit gegarandeerd kunnen worden.

We vinden het belangrijk om te investeren in een duurzame relatie, zowel bij onze opdrachtgevers als bij onze werknemers. Ons personeel zorgt ervoor dat we keer op keer kunnen leveren wat de opdrachtgever en/of gebruiker voor ogen heeft. Eigen inbreng wordt dan ook zeer gewaardeerd binnen het team. Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen specialisme en toegevoegde waarde voor het bedrijf. Successen laten we dan ook niet zomaar aan ons voorbijgaan. Regelmatig worden door de personeelsvereniging evenementen of bedrijfsbijeenkomsten georganiseerd.

Nieuw talent

Graag vullen we ons team aan met nieuwe talenten die frisse inzichten brengen, een logische denkwijze handhaven en een oplossend vermogen hebben. We bieden een dynamische werkomgeving waar ontwikkeling centraal staat. BMV is dan ook een erkend leerbedrijf dat investeert in een stukje toekomst door op alle opleidingsniveaus de juiste begeleiding te bieden. Zo zorgen we ervoor dat we niet alleen als bedrijf, maar ook als team blijven groeien!

Achter de schermen

Tijdens de Open Bedrijven Dag 2020 kun je een kijkje achter de schermen komen nemen. Wat is ons werkproces? Wat voor projecten realiseren we nu precies?  En wie zijn de mensen achter het bedrijf? We nodigen je graag uit om een kop koffie of thee te komen drinken op ons kantoor in Veldhoven. Hopelijk tot dan!