Vacatures De Houtwinkel

Bezoekadres:

Industrieweg 3
5531 AD Bladel

Telefoon:

+31 (0)497 381 795

E-mail:

info@dehoutwinkelbladel.nl

Website:

https://www.urlvandewebsite.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Retail, Productie

Activiteit voor kinderen?

Ja (workshops en rondleidingen)

Rondleiding?

Ja (elk half uur)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (beperkt)

Bereikbaar met OV:

Ja (Buslijn 319, bushalte Nijverheidsstraat)

Locatie:

De Houtwinkel Bladel

De Houtwinkel Bladel maakt het leven van mensen prettiger door hen te helpen hun persoonlijke woonwensen in huis en tuin te realiseren.
Dit doen wij door vakkundig advies te geven en hen te ondersteunen in de uitvoering. Wij werken namelijk uitsluitend met kwalitatieve materialen en blinken uit in maatwerk en duurzame totaaloplossingen.

Veilig wonen

Een veilig huis om altijd zorgeloos thuis te komen, dat wil natuurlijk iedereen! De Houtwinkel Bladel biedt verschillende producten en mogelijkheden, om een zo veilig mogelijk huis te creëren. Veilig wonen betekent voor iedereen wat anders, en precies daar spelen we met de Houtwinkel Bladel op in. Zo is het voor ouderen vaak een wens om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Een aantal kleine aanpassingen kunnen dan al het verschil maken. Denk aan een aangepaste badkamer, drempels weghalen of misschien een oprijplaat.

Buiten leven

Veel producten, passend voor jouw tuin! Schuttingen, poorten maar ook tuinhuizen of overkappingen. Je kiest zelf met welke materialen, afmetingen en uitstraling het wordt gemaakt. Vind je het lastig om hier keuzes in te maken? De vakmensen in onze winkel helpen je graag!

Sfeervol thuis

Een sfeervolle afdeling vol inspiratie voor een warme en gezellige aankleding van je interieur. Of ben je op zoek naar een cadeautje voor iemand anders? Kamerplanten, vaasjes, zijden bloemen, kussens, verlichting, kleine meubeltjes; dit is zomaar een greep uit ons veelzijdige en regelmatig wisselende assortiment. Op onze afdeling ‘sfeer en groen’ vind je ook enkele design meubelen die wij in onze eigen timmerwerkplaats maken.

Mooier wonen

een breed scala aan meubels, accessoires en mooie producten om een huis als thuis te laten voelen. En dat is belangrijk! Sfeer zit hem niet alleen in de kleine accessoires, maar ook het totaalplaatje moet kloppend zijn. Raamdecoratie voor de juiste lichtinval, een keuken om heerlijk in te koken en een badkamer om tot rust te komen. Daarbij is er volop keuze in diverse soorten vloeren en kasten. Zorg voor een thuisgevoel. Voor je zelf of voor je hele gezin.

Eikentuinhuis

Elk project begint met een goed persoonlijk gesprek. Over jouw wensen, de gedroomde uitstraling, maar ook over de omgeving en het gebruik. Zodat wij een ontwerp kunnen maken dat past. En zodat jij kunt proeven of de ‘klik’ er is. Want ook dàt vinden wij belangrijk als het gaat om jouw droom tuinhuis, overkapping, of andere eiken constructies.

Open Bedrijven Dag

Ben jij ook benieuwd, en wil je een keer komen kijken naar wat we allemaal kunnen en wat we allemaal doen? Of wil jij komen kijken of werken bij De Houtwinkel Bladel iets voor jou is? Kom dan langs op 25 januari tussen 10.00 en 16.00 uur.