Vacatures Driessen

Bezoekadres:

Kuiper 2
5521 DH Eersel

Telefoon:

+31 (0)497 519898

E-mail:

office@madebydriessen.nl

Website:

https://www.madebydriessen.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Productie

Activiteit voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Ja (10:00, 11:00, 13:00, 14:00 en 15:00)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (Buslijn 319, Busstation Eersel)

Locatie:

Made By Driessen

Plaatwerktoeleverancier Made By Driessen produceert al sinds 1979 dunne plaatwerkdelen voor alle sectoren. Van de omkasting van een laadpaal voor elektrische auto’s tot het plaatwerk van een gas openhaard: in Eersel wordt het gemaakt. Onlangs vierde het bedrijf zijn 40-jarige jubileum én werd het totaal gerenoveerde bedrijfspand heropend.

Of het nu gaat om het verwerken van staal, RVS, aluminium of koper. Driessen produceert als toeleverancier dunne plaatwerkdelen voor alle sectoren; van de medische industrie tot de land- en tuinbouwsector. De 40 vakspecialisten binnen het bedrijf hebben allemaal een passie voor techniek.

Vernieuwd machinepark

Met een totale oppervlakte van 7.000 vierkante meter én een totaal vernieuwd machinepark is Driessen er klaar voor om nieuwe lassers, CNC-kantzetters of medewerkers voor de laser-afdeling te verwelkomen. Tijdens de renovatie van het bedrijfspand is natuurlijk ook rekening gehouden met het huidige personeel.  Zo is de werkplaats voorzien van nieuwe werkbanken en heeft iedereen een eigen gereedschapskar gekregen. Daarnaast is er ook uitgebreid aandacht besteed aan het binnenklimaat. Voor een nóg gezondere werkomgeving is er geïnvesteerd in een klimaatinstallatie die zorgt voor verwarming, koeling en luchtverversing

Fabriek

Voor het team vakspecialisten van Driessen is alles mogelijk. Terwijl de CNC Kantzetter de kantbank bedient aan de hand van een vooraf ingesteld programma, weten andere medewerkers foutloos te schakelen tussen verschillende handelingen, zoals ponsen, boren, tappen, inserten en puntlassen. Verderop is de lasrobot aan het werk en in de expeditiehal worden de producten netjes ingepakt en richting de klant gestuurd. Zo wordt voor elke klant specifiek maatwerk gerealiseerd.

Fijn werken

Medewerkers bestempelen de sfeer op de werkvloer van Driessen als laagdrempelig. Er wordt hier niet met u gesproken en binnenlopen bij de directie kan altijd. Daarbij is het extra prettig dat het productiekantoor zich voortaan in het midden van de werkplaats bevindt. Hierdoor zijn de lijnen nog korter en weet iedereen wat er speelt in de fabriek. Soms ontstaat op vrijdagmiddag een spontane borrel in de gloednieuwe kantine. Die heeft wel wat weg van een grand café.

Leren in de praktijk

Driessen is een SBB-erkend leerbedrijf waar de frisse blik van jonge medewerkers wordt gewaardeerd. Vanuit het bedrijf helpt een praktijkbegeleider een stagiair met huiswerkopdrachten, maar weet deze ‘wegwijzer’ de kwaliteiten van een leerling ook op de juiste manier in te zetten. Als BBL- of BOL-leerling krijg je een officiële arbeidsovereenkomst en verdien je ook je eigen salaris, terwijl je ook één dag per week naar school gaat. Dat is pas werken en leren combineren!