Vacatures Elektro Theuws

Bezoekadres:

Leemskuilen 22a
5563 CL Westerhoven

Telefoon:

+31 (0)40 201 38 29

E-mail:

info@elektrotheuwsbv.nl

Website:

https://www.elektrotheuwsbv.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Techniek

Activiteit voor kinderen?

Ja (Elektrospelletje met een leuk presentje)

Rondleiding?

Ja (doorlopend)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (Buslijn 318, Bushalte Loveren)

Locatie:

Elektro Theuws bv

Bij Elektro Theuws in Westerhoven weten ze alles op het gebied van elektro. Of het nu gaat om de installatie van een uitgebreide brandmeldinstallatie of het plaatsen van computernetwerk. Het 18-koppige team werkt keihard, maar vergeet de week nooit af te sluiten met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Of het nu gaat om woningbouw, industrie of kantoorgebouwen; op het gebied van elektrotechniek is Elektro Theuws van alle markten thuis. De specialisten binnen dit bedrijf weten de wensen van de klant te vertalen naar een duidelijk plan. De ene keer bestaat een uitdaging uit de installatie van een inbraaksysteem bij een particulier thuis, de andere keer wordt er ergens een complexe Voice over IP-telefooncentrale aangesloten.

Meedenken in duurzame oplossingen

Elektro Theuws BV is door de jaren heen blijven innoveren, waardoor de elektrohelden binnen het bedrijf zich óók als een vis in het water voelen in de wereld van duurzaamheid. Zij adviseren klanten over bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen, ontwerpen daarvoor 3D-tekeningen en ondersteunen hen zelfs bij subsidieaanvragen.

Echt familiebedrijf

Elektro Theuws werd in 1965 opgericht door Frits en Mies Theuws. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming van serieuze omvang, terwijl men nog steeds met beiden voeten stevig op de grond staat. De familiaire sfeer op de werkvloer is hierdoor nooit verdwenen. Sterker nog: medewerkers spreken vaak van een vertrouwde sfeer en ook klanten voelen zich hier snel thuis.

Korte lijnen

Van elektromonteur tot calculator en van storingsmonteur tot directeur; binnen Elektro Theuws is iedereen gelijk. Alle achttien medewerkers kennen elkaar persoonlijk, waardoor de lijnen kort zijn. Het is daardoor eenvoudig schakelen van tekenaar, naar leverancier, naar monteur en weer terug.

Vrijdagmiddagborrel

Binnen het bedrijf heerst een sterk wij-gevoel en wordt hard gewerkt aan uitdagende projecten. Toch weet iedereen ook tijd vrij te maken voor de vrijdagmiddagborrel. Iedere week sluit het personeel de week namelijk gezellig af met een borrelhapje en drankje. Vaak wordt er ook een potje kaart gespeeld. Want bij Elektro Theuws weten ze als geen ander dat teambuilding het enthousiasme én plezier op de werkvloer vergoot.