Vacatures Energyst

Bezoekadres:

Hallenstraat 16
5530 AA Bladel

Telefoon:

+31 (0)497 532 500

E-mail:

info.nl@energyst.com

Website:

https://www.energyst.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Techniek

Activiteit voor kinderen?

Ja (Kinderhoek met animatie, springkussen en meer)

Rondleiding?

Ja (doorlopend)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (Buslijn 319, Bushalte Nijverheidsstraat)

Locatie:

Welkom bij Energyst, leuk dat je ons wilt leren kennen!

Wij zijn Energyst CAT Rental Power, een verhuurder van apparatuur geschikt voor stroomopwekking en klimaatbeheersing. Onze appratuur zetten we o.a. in als noodstroomvoorzieningen bij ziekenhuizen en datacenters of als koeling of verwarming bij fabrieken. Maar met dezelfde apparatuur zorgen we ook voor de stroomvoorzieningen van festivals en koelsystemen voor tijdelijke ijsbanen.

Energyst maakt het verschil

Maar in de eerste plaats zijn wij vooral een team van mensen die energie steken in elk project waaraan wij werken, waar ook ter wereld. En eerlijk gezegd zijn het niet altijd onze huuroplossingen die het verschil maken. Het echte verschil zit ‘m in de energie van onze collega’s. Betrokken specialisten die echt alles willen weten en niets zomaar aannemen. En altijd nét dat beetje extra moeite willen doen voor onze klanten én voor elkaar.

Bij Energyst lossen we de uitdagingen van onze klanten het liefst zo innovatief mogelijk op. Daar steken we met alle plezier onze energie in. We nemen de tijd om de wensen en eisen te definiëren, of het nu gaat om een standaardoplossing of maatwerk. Bij elk project leveren we de expertise en betrokkenheid van onze mensen. Onze technische experts hebben de unieke kennis en ervaring om een oplossing te ontwerpen dat exact toegesneden is op de situatie van de klant. In elke sector: ziekenhuis, datacenter, luchthaven, scheepvaartonderneming, offshorebedrijf, evenementen, defensie of olie en gas.

Onze vestigingen

Onze verhuurvestiging voor de Benelux is gevestigd in Bladel. Hier werken we met een team van ongeveer 40 collega’s. Ook hebben wij vestigingen in Duitsland, Noorwegen, Zweden, Engeland, Ierland en Spanje. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Breda. De vestiging in Bladel kenmerkt zich door de Kempische manier van werken. Een toegewijd team van professionals die allemaal met een grote mate van zelfstandigheid werken.

Open Bedrijven Dag

Met een breed scala aan apparatuur, verschillende oplossingen bij onze uiteenlopende klanten, is een werkdag bij Energyst altijd anders. Dat vraagt om een flexibele instelling van onze collega’s, maar vanzelfsprekend zijn wij ook bereid om die te geven. Ben je op zoek naar een dynamische job, in een (inter)nationale omgeving maar met de Kempische werkmentaliteit? Check dan de veelzijdige vacatures van Energyst en laat je 25 januari verrassen door onze Open Bedrijven Dag.