Vacatures Faes Group

Bezoekadres:

Hamelendijk 2
5541 RA Reusel

Telefoon:

+31 (0)497 389 070

E-mail:

info@faesgroup.com

Website:

https://www.faesgroup.com/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Productie

Activiteit voor kinderen?

Ja (kinderen kunnen gaan gamen vanuit een koffer)

Rondleiding?

Ja (iedere 10 minuten tussen 10:00 en 15:30)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (Buslijn 319, halte Wilhelminalaan)

Locatie:

Faes Group

Maak kennis met het verpakkingsproces van de toekomst

Duurzame verpakkingen en verpakkingsadvies

Wat Faes Group – bestaande uit Faes Cases, FPC Packaging Solutions en SKB Europe – doet, is niet in één zin te vangen. Er worden maatwerk verpakkingsoplossingen gemaakt die bestand zijn tegen allerlei omstandigheden, maar toch is Faes Group meer dan alleen een producent. Faes denkt mee met haar klanten en vertaalt de klantvraag in een maatwerk verpakkingsoplossing.

Daarom houdt Faes Group zich bezig met het optimaliseren van het gehele logistieke proces. Hoe kun je efficiënter verpakkingsdozen vullen? Daar helpt de zelfontwikkelde applicatie PackAssist je bij. Hoe kun je optimaal verpakken, stapelen en laden? Kies dan voor een andere applicatie, StackAssist. Faes Group gaat dus verder waar andere logistieke partners ophouden. Ze denken met je mee; geen kant-en-klare oplossing, maar eentje die past bij jouw bedrijf en jouw vraagstuk.

Komt dat zien tijdens de Open Bedrijven Dag!

Tijdens de Open Bedrijvendag opent Faes Group haar deuren voor jou! Neem een kijkje bij één van Nederlands grootste innovatiebedrijven op het gebied van verpakkingen en logistiek. Ervaar zelf hoe het verpakkingsproces van de toekomst eruit ziet. Faes Group blijft vernieuwen om de markt een stapje voor te kunnen zijn. De wensen van klanten worden steeds uitdagender terwijl het sneller én goedkoper moet!

Tijdens een rondleiding kun je zien hoe dit in z’n werk gaat. Neem een kijkje op de verschillende afdelingen! Productie, magazijn, bedrijfsbureau en engineering laten zien hoe een gewone werkdag eruit ziet en staan klaar voor jouw vragen.

Ook kun je aan de slag met PackAssist en StackAssist om zelf te ervaren hoe dit het verpakkings- en verzendproces naar een hoger niveau kan tillen. Wanneer je daar geen zin in hebt kun je altijd een spelletje FIFA spelen op één van de twee aanwezige Game Cases. Het is niet voor niets dat Max Verstappen er ook eentje heeft!

Garage sale en giveaway

Na de rondleiding kun je nog een koopje scoren tijdens de garage sale. Faes Group neemt afscheid van oude voorraden en beurskoffers, en jij kunt daar tegen bodemprijzen van profiteren. Naast contant kun je met pin betalen. Ook worden er leuke goodiebags uitgedeeld. Wij kunnen geen reden bedenken om níet te gaan. We zien jou toch ook bij Faes Group?