Vacatures GFM The Best Part

Bezoekadres:

Schalksakker 3
5571 SG Bergeijk

Telefoon:

+31 (0)497 57 57 12

E-mail:

admin@the-best-part.nl

Website:

https://www.the-best-part.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Metaal & Productie

Activiteit voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (buslijn 318, bushalte Loo)

Locatie:

GFM. The best part.

Onze merkbelofte komt voort uit het bedrijf dat we zijn. We produceren namelijk niet alleen onderdelen voor onze klanten, we zien onszelf ook daadwerkelijk als een onderdeel van hun specifieke business.

Wij zijn een verspanend metaalbedrijf gevestigd in Bergeijk. De beste in CNC verspanen, gespecialiseerd in specifieke machineonderdelen tot ‘schoendoos’ formaat. Ons machinepark is zoals het hoort: hightech. Bewerkingen kleiner dan een honderdste millimeter zijn bij ons eerder regel dan uitzondering. We krijgen veel waardering voor deze extreme mate van precisie vanuit de verpakkingsindustrie, speciale machinebouw, semiconductor-industrie en de metaalindustrie. Onze klanten weten wat we voor hen -kunnen- betekenen en daar zijn we best wel trots op.

Groei, samenwerking en resultaat

Binnen GFM gaan we altijd uit van onze eigen -unieke- kracht; hightech machines en het vakmanschap van onze mensen. Het één kan niet zonder het ander. Dit combineren we met een vooruitstrevend, maar tegelijk gemoedelijk Kempisch karakter. Waarbij de focus altijd ligt op groei, samenwerking en resultaat. Voor onze klanten, maar zeker ook voor onze mensen. Bij ons ben je letterlijk part of the best part. Tijdens de Open Bedrijven Dag leer je GFM kennen en ervaar je waarom je Part of The Best Part wil zijn.

Open Bedrijven Dag

GFM – The best part. Of dit echt zo is? Jazeker. Bezoek ons tijdens de Werken in de Kempen Open Bedrijven Dag 2020, tussen 10.00 en 16.00 uur en ervaar het zelf!