Vacatures Heuveling Metaal

Bezoekadres:

Hofstede 16
5541 SJ Reusel

Telefoon:

+31 (0)497 381 881

E-mail:

info@heuvelingmetaal.nl

Website:

https://www.heuvelingmetaal.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Techniek

Activiteit voor kinderen?

Ja (zelf draaien en frezen)

Rondleiding?

Ja (doorlopend)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (buslijn 319, bushalte Wilhelminalaan)

Locatie:

Heuveling Metaal

Heuveling Metaal BV is al ruim 40 jaar een toeleverancier op het gebied van verspanende werkzaamheden in de metaal- en kunststofsector.

Vanaf  augustus 2019 zijn we verhuisd naar ons nieuw bedrijfspand aan de Hofstede 16 in Reusel, waar we diverse nieuwe machines in productie hebben genomen.

Materialen die we verwerken zijn alle staalsoorten zoals, RVS, Staal, Aluminium, Brons en Messing. Maar ook kunststoffen, zoals POM, HMPE en Nylon . Wij zijn gespecialiseerd in het draaien, frezen en kotteren van metaal en kunststof producten, zowel CNC als Conventioneel. Wij realiseren alle denkbare onderdelen voor machines en andere producten, of het nu gaat om series of enkelstuks. Heuveling Metaal denkt met jou mee en neemt het volledige productieproces uit handen.

Hoofdzakelijk leveren wij onderdelen op klantspecificatie van enkelstuks tot middelgrote series. Naast het vervaardigen van onderdelen of samenstellingen, geheel op specificatie van onze klanten, beschikken we over een ruime ervaring in het constructief oplossen van diverse technische vraagstukken. Zo kunnen we samen met de klant komen tot een specifieke klantgerichte oplossing.

Open bedrijven dag

Bij Heuveling Metaal werken we in een klein en gezellig team, die weet waar ze aan werken!
Kom ons bezoeken tijdens de Open Bedrijven Dag op 25 januari en ervaar het zelf. Tot dan.