Vacatures Jansen Machinebouw

Bezoekadres:

Hofstede 6
5541 SJ Reusel

Telefoon:

+31 (0)497 68 11 65

E-mail:

info@jansenmachinebouw.nl

Website:

https://www.jansenmachinebouw.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Activiteit voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Ja (doorlopend)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (Buslijn 319, Bushalte Wilhelminalaan)

Locatie:

Jansen Machinebouw

Welkom bij Jansen Machinebouw bv, de leverancier van RVS machine-onderdelen.
Wij zijn een modern, snelgroeiend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de toelevering van RVS machines, machine-onderdelen en halfproducten aan de machinebouw.

De producten die Jansen Machinebouw vervaardigt zijn bestemd voor verschillende markten, zoals bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en productie- & verpakkingsindustrie.

Open Bedrijven Dag

Om de verschillende productieprocessen, die nodig zijn om tot een kant en klare machine of machine-onderdeel te laten zien, zullen demonstraties gegeven worden van het fascinerende laser-snijden. Op deze open dag krijg je ook een goede indruk van de verdere productieprocessen en de verschillende plaatbewerkingen van de RVS machine-onderdelen. Ook de montage en assemblage tot complete machine’s komt aan bod.

Met een recente capaciteitsuitbreiding van 100% heeft Jansen Machinebouw inmiddels een productieoppervlakte van 3200 m². Jansen Machinebouw onderscheidt zich door korte levertijden en kwalitatief hoogstaande producten. Vakkundigheid, e ciëntie en klantgerichtheid staan hoog in ons vaandel. Betrokken vakmensen, professionele partners en een modern machinepark vormen dan ook de basis voor kwalitatief hoogwaardige en realiseerbare producten.

Gemotiveerde metaalbewerkers

Uiteraard zijn wij ook altijd op zoek naar gemotiveerde metaalbewerkers. Heb jij interesse om deel uit te maken van ons enthousiaste team?
Tijdens de Open Bedrijven Dag krijg je een perfecte indruk van ons bedrijf.

Jansen Machinebouw BV is lid van de Koninklijke Metaalunie.