Vacatures JT Techniek

Bezoekadres:

Hofstede 14
5541 SJ Reusel

Telefoon:

+31 (0)13 509 1427

E-mail:

info@jttechniek.com

Website:

https://www.jttechniek.com/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Techniek

Activiteit voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Nee

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (beperkt)

Bereikbaar met OV:

Ja (10 minuten lopen vanaf busstation Reusel.)

Locatie:

JT Techniek

JT Techniek is al geruime tijd een betrouwbare en klantgerichte toeleverancier van maatwerkonderdelen voor de machinebouw. Wij streven ernaar om constant bij te dragen aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de metaalindustrie en blijven hierbij voortdurend zoeken naar nieuwe uitdagingen. Gedegen vakkennis is onmisbaar om de kwaliteit van onze productie te garanderen en daarom vinden wij ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk. Een goede planning en procesbewaking zorgen ervoor dat wij onze producten snel en vakkundig kunnen leveren tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij luisteren goed naar onze klanten en zetten de expertise van ons team in om tot een product naar wens te komen.

Moderne en prettige werkomgeving

JT Techniek is eind 2018 verhuisd naar een nieuwbouwpand in Reusel. De bedrijfshal is ingericht met moderne faciliteiten, zoals een bovenloopkraan en goed uitgeruste werkplekken met opspantafels van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn alle processen geoptimaliseerd. Hiermee biedt onze werkplaats een optimale werkomgeving voor onze medewerkers. Dit is een belangrijke voorwaarde voor een efficiënte productie en een nog betere kwaliteit van de producten. Wij maken veel maatwerk producten en dus vrijwel geen grote series.

Jong en enthousiast team met een geheel eigen identiteit

Ons team bestaat uit 10 personen en is een mix van ervaren specialisten en gemotiveerde, ambitieuze vakmannen en –vrouwen. Eén van onze speerpunten is de ontwikkeling van onze medewerkers en daarom is hiervoor volop ruimte binnen het team. Wij stimuleren ook ieders persoonlijke ontwikkeling binnen zijn/haar vakgebied en vinden het belangrijk dat onze werknemers meedenken in de dagelijkse gang van zaken binnen ons bedrijf. Tijdens ons maandelijks werkoverleg brengt iedereen onderwerpen in waarmee wij aan de slag gaan.

Optimale werksfeer met een sterk teamgevoel

Bij JT Techniek staat teamspirit hoog in het vaandel. Niets is belangrijker dan de passie voor metaalbewerking delen met elkaar. Wij vinden het erg belangrijk dat er een goede werksfeer heerst, waarin iedereen zich prettig voelt en het maximale uit zichzelf kan halen. Gezien het tekort aan vakmensen in de metaalsector zijn wij erg trots op ons jonge, enthousiaste team! In onze nieuwe bedrijfshal hebben wij het JT café geopend. Onder het genot van een hapje en een pilsje wordt hier regelmatig een potje darts gespeeld met de collega’s.

Open Bedrijven Dag

JT Techniek neemt dit jaar voor het eerst deel aan de Open Bedrijven Dag. Ben jij benieuwd geworden en wil je graag langskomen om kennis te maken? Je bent van harte welkom tijdens de Open Bedrijven Dag! Wij willen je laten zien hoe ons bedrijf eruit ziet. Kom erachter wat een werkdag bij JT Techniek inhoudt en neem een kijkje in de werkplaats waar je diverse werkstukken kunt bezichtigen. Graag tot ziens op 25 januari 2020!