Vacatures Lampenlicht.nl

Bezoekadres:

Smaragdweg 52
5527LB Hapert

Telefoon:

+31 (0)40-2082833

E-mail:

info@lampenlicht.nl

Website:

https://werkenbij.lampenlicht.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Transport & Logistiek

Activiteit voor kinderen?

Ja, tekenen/knutselen onder het genot van wat spekkies en een Disneyfilm

Rondleiding?

Ja (ieder heel uur)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Beperkt

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Beperkt, vanuit Eindhoven station: Bus 319 naar Reusel, overstap op busstation Bladel bus 291 naar Hapert, uitstappen op halte Dalem Hapert, dan nog 21 minuten lopen.

Locatie:

Lampenlicht

Werken bij het leukste bedrijf van Nederland!

Ben je benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat? Dan is 25 januari 2020 de dag om ons te bezoeken tijdens de Open Bedrijven Dag!
FittinQ faciliteert met name Lampenlicht op het gebied van warehousing en customer service.

Met 12 jaar ervaring weten we bij Lampenlicht écht wel waar we mee bezig zijn. 12 groeiende webshops in 11 verschillende landen maakt dat we een grote speler zijn in de verkoop van verlichtingsartikelen. Deze beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. Ook hebben wij outlet stores in Breda, Zaandam en Krakau en een winkel volgens het omnichannel concept in Eindhoven (Ekkersrijt). Tevens hebben we customer services in Krefeld, Londen, Barcelona en Krakau.

Ons grote doel? 100% sfeerdekking in Europa, waarbij in 2035 iedereen in Europa in aanraking komt met onze sfeerverlichting. Samen zorgen we voor: “Altijd de juiste sfeer met lamp en licht!”.

De Kracht van Samen

Het is misschien cliché, maar zonder onze medewerkers kunnen wij niet doen wat we elke dag doen. Wij geloven in de kracht van samen. Wij werken samen, delen onze kennis en helpen elkaar. Er wordt hard gewerkt, maar ook met plezier. Persoonlijke groei en ontwikkeling juichen wij toe! Maar je bent er wel zelf verantwoordelijk voor. Wij staan open voor je wensen en ambities. Van onze inspirerende werkomgeving krijgen we energie, en op die manier halen we het beste uit onszelf! Onze klanten zijn hierbij altijd het middelpunt. Wij zijn klantgericht en overtreffen verwachtingen.

Bas Lemmers (CEO FittinQ):

“Onze klant staat centraal en om haar optimaal van dienst te kunnen zijn, stellen wij onszelf steeds opnieuw de vraag: ‘wat wil de klant?’. Wij willen zo flexibel en proactief mogelijk zijn. Wij zijn dan ook trots op onze hoge klanttevredenheid”.

Open Bedrijven Dag

We zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent voor de customer service afdeling en het magazijn. We kijken uit naar enthousiaste mensen om ons team te versterken en te inspireren. Ben je nieuwsgierig en klaar voor iets nieuws? Neem eens een kijkje op werkenbij.lampenlicht.nl of nóg leuker: kom op 25 januari 2020, tussen 10.00u en 16.00u  langs bij het leukste bedrijf van Nederland!